Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

Het-trik Levandovskog, Barsa opet pobjegla Realu na +3

Statističari su odmah objavili podatak da od ukupno 12 igrača u Ligama petice, koji su učestvovali u najmanje osam golova svog tima, Barselona sad ima čak trojicu – Roberta Levandovskog (8 golova + 2 asistencije), Rafinju (5+3) i Lamina Jamala (4+5)

Kao u najboljim danima! Robert Lavandovski postigao je het-trik za nešto malo više od pola sata, a Barselona je ubjedljivo savladala u gostima ekipu Deportivo Alavesa.

Utakmica devetom kola španske Primere na stadionu Mendizoroza u Vitoriji završena je rezultatom 0:3 (0:3).

Vremešni 36-godišnji poljski veteran mrežu Baskijaca pogađao je u sedmom, 22. i 32. minutu. Prva dva gola postigao je na asistencije sve boljeg Brazilca Rafinje, treći na dodavanje Erika Garsije.

Statističari su odmah objavili podatak da od ukupno 12 igrača u Ligama petice, koji su učestvovali u najmanje osam golova svog tima, Barselona sad ima čak trojicu – Roberta Levandovskog (8 golova + 2 asistencije), Rafinju (5+3) i Lamina Jamala (4+5).

Istovremeno, računajući sva takmičenja, Levandovski je trenutno najbolji strelac u Ligama petice. Ukupno je postigao 12 golova, ispred Erlinga Holanda (11 za Mančester Siti) i Harija Kejna (10 za Bajern).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve