Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

Golman Đirone odbranio tri penala

Đirona je došla do pobjede uparvo sa bijele tačke i to u dubokoj nadoknadi, tačnije u 99. minutu kada je siguran bio Stuani.

Najzaslužniji za pobjedu Đirone protiv Atletika iz Bilbaoa je golman Đirone Paulo Gasaniga, koji je bio i centralna figura meča 9. kolu La Lige, pošto je odbranio čak tri penala, od toga je jedan bio ponovljen.

Prvi penal je izveo Berenger u 28. minutu, a drugi penal Bilbao je imao u 58. minutu – Injaki Vilijams nije uspio da pogodi, Gasaniga je odbranio i njegov udarac, ali je sudija poništio izvođenje, i dao novu šansu Bilbau. Odgovornost preuzeo Ander Erera, ali i on je slabo šutirao i Gasaniga je ukrotio i njegov udarac.

Meč je završen pobjedom Đirone 2:1 – dva gola viđena su u finišu prvog poluvremena. Domaći su poveli u 39. minutu kada je pogodio Asprila, dok je izjendačenje uslijedilo samo dva minuta kasnije – Sanset je nakon odlične asistencije Berengera lako savladao golmana Gasanigu.

Đirona je došla do pobjede uparvo sa bijele tačke i to u dubokoj nadoknadi, tačnije u 99. minutu kada je siguran bio Stuani.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve