Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Egipatski rvač, uhapšen zbog seksualnog napada, pušten iz pritvora

Egipatski olimpijski komitet saopštio je da je istraga o optužbama za seksualno uznemiravanje prekinuta. Navodi se da je rvač pušten na slobodu nakon pregleda snimaka navodnog incidenta sa bezbjednosnih kamera

Egipatski rvač uhapšen u Parizu pod optužbom za seksualni napad, pušten je iz pritvora i protiv njega su odbačene sve optužbe, saopštilo je danas francusko tužilaštvo.

Rvač Mohamed Ibrahim el-Sajed uhapšen je u petak ujutro nakon što je navodno nepristojno dodirivao jednu ženu ispred kafea u Parizu.

U saopštenju tužilaštva navodi se da je nalog za pritvor 26-godišnjeg olimpijskog rvača iz Egipta, koji nije imenovan, „ukinut i da je sav postupak (protiv njega) prekinut bez daljeg preduzimanja radnji jer prekršaj nije dovoljno ozbiljan“.

Egipatski olimpijski komitet saopštio je da je istraga o optužbama za seksualno uznemiravanje prekinuta. Navodi se da je rvač pušten na slobodu nakon pregleda snimaka navodnog incidenta sa bezbjednosnih kamera.

El-Sajed se takmiči u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 67 kilograma. On je u Parizu imao jednu borbu i poraz od Hasrata Džafarova iz Azerbejdžana 0:9, u srijedu.

On je petostruki afrički šampion i dvostruki šampion uzrasta do 23 godine.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
11.08.2024-07:51 07:51

Sta li je samo uradio??? Bas se pitam..Da se nije rvao s nekom zenom na ulici???Nijesu nam rekli…Ali sudeci po tome sto je oslobodjen odgovornosti izgleda da nije nesto ozbiljno zabrljao…