Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Dobrić ponovo u Crvenoj Zvezdi

Mediji u Srbiji, pod kontrolom Aleksandra Vučića, i Crvene zvezde, imaju zadatak da se bave manipulacijama i objavljuju razne neistine o navodnonj zainteresovanosti Partizana za pojedine košarkaše.

Ognjen Dprbić, Krilni košarkaš je prošlu sezonu proveo u Virtusu i zvanično se vraća u Crvenu zvezudu i neće ostati u Bolonji.

Italijanski klub objavio je spisak košarkaša koji će igrati u predstojećoj takmičarskoj sezoni  2024/2025. za Virtus, a među njima nema Dobrića koji se dogovorio sa Crvenom zvezdom.

Tako se još jednom potvrdilo da mediji u Srbiji, pod kontrolom Aleksandra Vučića, i Crvene zvezde, imaju zadatak da se bave manipulacijama i objavljuju razne neistine o navodnonj zainteresovanosti Partizana za pojedine košarkaše.

I kada oni završe u Crvenoj zvezdi mediji to predstavljaju kao vrhunska menadžeraska dostignuća Nebojše Čovića iz kojeg stoji kompletna državna administracija sa svim finansijskim resursima koje je mogće uklkjučiti podršku klubu ogrezlom u kriminal i korupciju.

Dobrić, koji u oktobru slavi 30. rođendan, rođen je u Kninu i igrao je u mlađim kategorijama Zvezde, da bi od 2013. do 2016. bio u FMP-u.

Za “crveno-bijelima” je četiri puta osvojio ABA ligu, a ima i šest šampionskih titula u Srbiji i četiri Kupa, te ABA Superkup. Bio je i MVP finala ABA lige u sezoni 2021/2022.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve