Utorak, 2 Jula, 2024
Rubrika:

Đoković: Siguran sam u koljeno, zašto ne bih dao sebi šansu?

Iako je nastup srpskog tenisera bio pod znakom pitanja, Novak je predano radio na oporavku i posljednji trening mečevi uvjerili su ga da je spreman za izazov na najprestižnijem turniru

Sedmostruki šampion Vimbldona Novak Đoković izjavio je da se osjeća dobro i da ne osjeća nikakve bolove u koljenu koje je nedavno operisao u Parizu.

Iako je nastup srpskog tenisera bio pod znakom pitanja, Novak je predano radio na oporavku i posljednji trening mečevi uvjerili su ga da je spreman za izazov na najprestižnijem turniru.

“Kada se to desilo na RG, odlučio sam odmah da se operišem. Bilo je nedaumica oko Vimbldona, ali je dosta igrača imalo te zahvate. Evo, recimo, Tejlor Fric, Vavrinka, Lindzi Von, podijelili su svoja iskustva i to mi je dalo vjeru da će biti dobro. Da ću moći da igram Vimbldon”, rekao je Đoković i dodao:

“Došao sam u nedjelju, imao sam 7 dana dobrih treninga, veoma jakih treninga. Sa Sinerom, Tijafoom, Medvedevim i evo danas sa Runeom, sve igrači koji igraju dobro na travi. To su situacije gdje sam testirao koljeno i koljeno je odlično reagovalo. To je bio dobar znak da učestvujem, igram u utorak i samouvjeren sam i siguran u koljeno”.

Đoković će se u prvom kolu sastati sa Čehom Koprivom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve