Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Dečić nakon dvije godine “podstanarstva” Jezero dočekuje u Tuzima

Prošle godine u takvim uslovima ekipa iz Tuza je postala i šampion Crne Gore prvi put u svojoj istoriji.

Utakmica šestog kola između Dečića i Jezera biće posebna po tome što će aktuelni šampion Crne Gore konačno odigrati utakmicu pred svojim navijačima u Tuzima.

Pune dvije godine fudbaleri Dečića igrali su utakmice kao podstanari na brojnim stadionima širom Crne Gore, koliko je trajala rekosntrukcija popularne “tuške bombonjere”.

Prošle godine u takvim uslovima ekipa iz Tuza je postala i šampion Crne Gore prvi put u svojoj istoriji.

Stadionom se pohvalio i Nik Đeljošaj, predsjednik opštine Tuzi.

“Nadajući se boljoj sportskoj budućnosti naše opštine, preuzeli smo inicijativu da izgradimo stadion po evropskim standardima. Najprije sam raspisao nabavku za rad na glavnom projektu, zatim i reviziju projekta. U međuvremenu, radeći na projektu, dogovorio sam se sa predsjednikom Fudbalskog saveza Dejanom Savićevićem da finansiranje izgradnje stadiona zajednički sprovode Fudbalski savez Crne Gore i Opština Tuzi. Iz tog razloga sam potpisao ugovor o sufinansiranju sa g. Savićevićem. U jesen 2022. godine postavili smo kamen temeljac. Za nekoliko dana će postati i zvanično da je planirana izgradnja završena i uspješno realizovana. Pravo je zadovoljstvo kada vidite uspješan završetak još jednog razvojnog projekta”, napisao je Đeljošaj na svom Fejbuk profilu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve