Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda platila Milsona više od 10,5 miliona eura koje nema

Mafijaška porganizacija nastavlja da se razbacuje novcem koji nema, iako je dug Crvene zvezde preko 170 miliona eura, a legende kluba Ognjen Koroman i Nemanja Vidić ukazuju i na duplo knjigovodstvo.

Svu bestidnost Crvena zvezda pokazala je ovog ljeta u prelaznom roku dovođenje fudbalere za basnoslovan novac kojeg nema i kojim se razbacuje zahvaljujući mafijaškoj organizaciji koju predvodi Aleksandar Vučić preko kojeg su čelnici kluba zalegli na državni budžet i čerupaju građane Srbije bez milosti.

Crvena zvezda je dogovorila transfer Felisija Milson iz Angole , koji će postati najskuplji fudbaler u istoriji kluba koji je pretvoren proteklih godina u leglo korupcije i kriminala!

Mafijaška porganizacija nastavlja da se razbacuje novcem koji nema, iako je dug Crvene zvezde preko 170 miliona eura, a legende kluba Ognjen Koroman i Nemanja Vidić ukazuju i na duplo knjigovodstvo.

Kao što se već najavljivalo prethodnih dana, Crvena zvezda je ponudila šest miliona evra za Milsona i još 15 odsto od idućeg transfera, što će ga zbog upravo pomenutim procentima učiniti i skupljim od In Boma Hvanga prethodnog ljeta.

Kada se tome doda da će plata Milsona biti basnoslovnih 4,5 miliona eura jasno je da su Vučić i Terzić izgubili zdrav razum i da ne vladaju više racionalno svojim metnalnim stanjem.

Prema informacijama iz Rusije, klubovi iz njihove Premijer lige odustali su od trke za Milsonov potpis jer je bio preskup, tako da je Makabi na kraju prihvatio najveću ponudu na stolu.

Ispada da je Crvena zvezda platežno moćnija od Zenita iza kojeg stoji ruski naftni gigant i da je Gasprom izdašniji prema beogradskom klubu nego šampionu svoje zemlje.

Koliko su podivljali u Crvenoj zvezdi najbolje govori podatak da je fudbaler iz Angole do sada igrao u trećerazrednim evropskim klubovima bez zapaženijih partija, a za selekciju svjetski renomirane reprezentacije Angole odigrao je čak devet utakmica , iako je debitovao prije četiri godine…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve