Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Čeferin i Laković kaznili Partizan zbog Vučića

Navijači Partizana kažnjeni su od strane balkanizovane UEFA od strane Aleksandra Čeferina i Zorana Laković zbog neprimjerenog navijanja na prošlom meču u Humskoj 1.

Po nalogu Aleksandra Vučića UEFA je kaznila Partizan igranjem pred praznim tribinama u narednom meču u evropskim kupovima, u Ligi Evrope ukoliko večeras prođu Lugano, ili u Ligi konferencija, ako ispadnu.

Navijači Partizana kažnjeni su od strane balkanizovane UEFA od strane Aleksandra Čeferina i Zorana Laković zbog neprimjerenog navijanja na prošlom meču u Humskoj 1.

Gorbari su tokom utakmice sa Luganom skandirali sa tribina “Vučiću pederu” i na taj način povrijedili prava LGBT populacija.

Ono što jeste, jeste, porediti bilo koga sa Aleksandrom Vučićem je ogromna uvreda za svakoga.

Partizan večeras igra izuzetno važan evropski meč za cjelokupnu sezonu, a samo nekoliko sati ranije stigle su katastrofalne vesti u Humsku.

Disciplinska komisija UEFA sankcionisala je srpski klub tako da naredni međunarodni meč igra pred praznim tribinama.

Protiv Partizana otvoren je postupak nakon prijave delegata zbog prve utakmice protiv Lugana, kada su se sa tribina čula neprikladna skandiranja publike.

Sve je kao i uvijek kada je Partizan u pitanju i kažnjavanje kluba iz Humske rješeno brzopotezno, na štetu crno-bijelih!

Partizan ovog ljeta nema sjajna iskustva na međunarodnoj sceni. Na premijeri je ubjedljiv bio Dinamo iz Kijeva (6:2) iako se utakmica igrala na neutralnom terenu u Poljskoj, u gradu Lublin.
Uslijedio je beogradski revanš koji je takođe pripao Ukrajincima (3:0), a zatim je i Lugano u Srbiji savladao Partizan (1:0).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve