Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Budućnost vjeruje u povoljan rezultat u Sofiji

CSKA 1948 drugi put u kratkoj istoriji izlazi na evropsku scenu, nakon što se prošle sezone od snova u Ligi konferencije oprostio na prvom koraku sa dva poraza od FCSB-a, bivše Steaue.

Budućnost je doputovala u Sofiju, gdje sjutra sa početkom u 19.30 časova igra prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv CSKA 1948.

Na stadionu “Vasil Levski” igrače se prvo poluvrijeme,  a koliko revanš pred domaćim navijačima može da bude presudan pokazao je okršaj sa Mališevom u prethodnoj rundi kada je Budućnost nadoknadila zaostatak u Podgorici i eliminisala Mališevu.

“Analizirali smo detaljnu ekipu CSKA, kvalitetna ekipa ali ima i svoje mane koje ćemo sjutra probati da iskoristimo. Vjerujemo u pozitivan rezultat. Sve osim poraza za nas je pozitivan rezultat pod Goricom olučujemo o prolasku. To je ekipa koja prima malo golova, očekujem strpljivu i takmičarku utakmicu”, rekao je lijevi bek Budućnosti Ognjen Gašević.

CSKA 1948 drugi put u kratkoj istoriji izlazi na evropsku scenu, nakon što se prošle sezone od snova u Ligi konferencije oprostio na prvom koraku sa dva poraza od FCSB-a, bivše Steaue.

Šef stručnog štaba Ivan Brnović je novinarima u glavnom gradu Bugarske potvrdio je da se radi “o disciplinovanoj ekipi koja teško prima i postiže golove”.

“Iskusniji smo za dva jaka evropska meča, šta god ko mislio o Mališevi. Za mene su vrlo interesantna ekipa, posebno tehnički, dobro su vođeni, imaju odlične individualce. Mnogo su nam značile te utakmice, a svaka donosi nešto novo. Kapiten CSKA 1948 Radoslav Kirilov je izuzetno kvalitetan u igri jedan na jedan, napada direktno prostor ka golu, asistent je i golgeter. Ali iznad svega imaju timski kvalitet, dobrog trenera, uigran tim, iako možda malo oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu”, rekao je između ostalog Brnović.

Novu sezonu u bugarskom šampionatu otvorio je remijem (0:0) u gostima protiv Černog Mora, jedne od jačih ekipa u ovoj zemlji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve