Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

Budućnost u petak gost šampiona

Trener lidera Ivan Brnović vjeruje da će njegova ekipa na otvaranju novog stadiona u Tuzima biti inspirisana i stići do velike pobjede.

Ukoliko Budućnost u petak na gostovanju Dečiću ostvari trijumfom i stekne osam bodova prednosti već sada bi najavila osvahanjw titule.

Trener lidera Ivan Brnović vjeruje da će njegova ekipa na otvaranju novog stadiona u Tuzima biti inspirisana i stići do velike pobjede.

“Igraćemo na novom stadionu, nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, pozivam i naše navijače da ga upotpune. Očekuje se i lijepo vrijeme, biće dobar teren, tako da su tu svi preduslovi za dobru fudbalsku predstavu. Do sada smo svi zadovoljni, ali ovo je tek uvodni dio i nema apsolutno nikakvog opuštanja. Sve nam je čak i obaveza više da pokažemo da ovo nije plod slučajnosti već timskog i organizovanog rada”, kazao je Brnović.

Starteg “plavih” ističe da iako je u pitanju derbi, nema specijalne pripreme.

“Nakon dvije utakmice bez trijumfa Dečić se vratio pobjedama i sigurno je da nas očekuje teško gostovanje i rival koji zaslužuje poštovanje. Nema specijalne pripreme i u odnosu na ranije mečeve”, kazao je Brnović.

Kaže da ga ne zanima da li Budućnost igra na svom ili gostujućem terenu, cilj je uvijek isti – pobjeda.

“Svi kažu da treba da budemo pametni, kao i da budemo mudri, ali prije svega treba da se držimo našeg plana igre. Na isti način igramo i kod kuće i na strani, nećemo ni sada ništa mijenjati. Imamo samopouzdanje, vjerujemo jedni drugima”, kaže Brnović.

On ističe da je Dečić posebno jak u ofanzivi.

“Naravno, kao što sam rekao sve uz poštovanje prema Dečiću i igričama koji mogu da okrenu meč, ne jedan ili dva, već više njih, posebno u veznom redu i napadu. Tu je i trener Milorad Peković koji se pokazao i dokazao kroz sve ove godine, koji ima sjajan sistem rada. Predstoji dosta izazova”, zaključio je Brnović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve