Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Budućnost poražena u Sofiji, odluka u revanšu u Podgorici

Gol odluke postignut je u 44. minutu nakon ležerne reakcije odbrane našeg tima koji je iskoristio Karagaren.

Fudbaleri Budućnosti poraženi su u Sofiji u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija od CSKA 1948 sa 1:0.

Gol odluke postignut je u 44. minutu nakon ležerne reakcije odbrane našeg tima koji je iskoristio Karagaren.

Kirilov je prošao po lijevom krilu pored slabo postavljene odbrane Budućnosti i centrirao, lopta je preletjela statičnog Gaševića, Karagaren je ostao sam i glavom savladao Mijatovića, koji nije uspio da ukroti njegov šut sa nekih sedam metara.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, tako da Budućnost u revanšu u Podgorici ima čemu da se nada pred svojim navijačima, pogotovo što je i u prethodnoj rundi nadoknadila identičan zaostatak protiv Mališeve.

U prvom poluvremenu domaćin je bio bolji rival, imao nekoliko prilika, više organ izovanih akcija, a najzaslužniji što se mreža Budućnosti zatresla samo jednom bio je Milan Mijatović.

U drugih 45 minuta Budućnost je igrala zunatno bolje i utisak je da sa više odlučnosti i rezultat ne bi bio negativan, naprotiv.

Revanš utakmica igra se u četvrtak u Podgorici kada će Budućnost pred Varvarima pokušati da nadoknade zaostatak od jednog gola.

CSKA 1948 – BUDUĆNOST 1:0 (1:0)

Sofija – Stadion “Vasil Levski”: Gledalaca: 500. Sudija: Irikli Kvirikašvili (Gruzija). Strijelci: 1:0. Karagaren 44. Žuti kartoni: Piščević (CSKA) Gašević, A. Bulatović (Budućnost).

CSKA 1948: Marinov – Furtado, Daskalov, Ivanov, Vasilev – Piščević, Umarboev (77. Oktavio) – Karagaren (77. Bouzon), Talis (65. Cenov), Kirilov – Ilievski (87. Serdjuk).

Budućnost: Mijatović – Grivić, Orahovac, Adžić, Gašević – A. Bulatović, Brnović – Vukotić (46. Perišić), Ivanović (87. Kostić), Grbić (66. Bojović) – I. Bulatović (78. Đukanović).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve