Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Bojana Popović: Odenze kažnjava svaku grešku

Bojana Popović jkaže da rukometašice Budučnosti moraju da smanje broj greška u napadu kako rival ne bi ponovo imao mnogo prilika za kontranapad.

Rukometašice Budućnosti u subotu (16 časova) igraju treći meč u EHF Ligi šampiona ove sezone. Izabranice Bojane Popović gostuju Odenzeu, nakon što su u prva dva kola poražene od Rapida u Bukureštu i Bresta u Podgorici.

Bojana Popović je kazala da rukometašice Budučnosti moraju da smanje broj greška u napadu kako rival ne bi ponovo imao mnogo prilika za kontranapad.

“Previše šansi smo propustili protiv Bresta i to se odrazilo na rezultat. Nemamo taj luksuz da promašujemo toliko, tako da sve što stvorimo protiv Odenzea, moramo da realizujemo, ukoliko želimo da im zaprijetimo”, istakla je Popović.

Odenze ima polovičan učinak nakon dva kola – savladao je Ludvizburg na svom terenu i u gostima izgubio od Esbjerga.

“Odenze je odigrao odlično kod kuće protiv Ludvigsburga, dok je protiv Esbjerga primio previše golova, ali to ne smije da nas zavara. Odenze igra dobro, iako je promijenio bekovsku liniju. Imaju praktično dvije postave, koje mijenjaju na 15 minuta, Svaku grešku kažnjavaju”, kazala je Popović.

Nakon trećeg kola, slijedi vikend pauze u elitnom takmičenju zbog EHF sedmice u kojoj će na okupu biti i reprezentacija Crne Gore.

“Sve djevojke su mi na raspoganju, tu nema problema. Potom nam slijedi pauza, koju ćemo pkušati da iskoristimo, da radimo dobro. Nama fale utakmice, za razliku od mnogih ekipa”, kazala je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve