Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Balša Pejović napustio Budućnost

Budućnost je u nedavno završenoj sezoni doživjela rezultatski brodolom, najprije na evropskoj sceni, potom i u domaćem šampionatu, a za sve se samo donekle iskupila u Kupu Crne Gore osvajanjem trofeja protiv Jezera u finalu.

Dosadašnji predsjednik FK Budućnost Balša Pejović podnio je ostavku na to mjesto, kao i na mjesto u Nadzornom odboru kluba.

Budućnost je u nedavno završenoj sezoni doživjela rezultatski brodolom, najprije na evropskoj sceni, potom i u domaćem šampionatu, a za sve se samo donekle iskupila u Kupu Crne Gore osvajanjem trofeja protiv Jezera u finalu.

“Poslije godinu dana provedenih u fudbalskoj instituciji što Budućnost svakako jeste, obavještavam javnost da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Budućnost AD Podgorica, kao i na mjesto člana u Nadzornom odboru kluba.

Vrijeme provedeno u našem najvećem klubu sa radnom zajednicom je bilo novo iskustvo za mene i dao sam sve od sebe da dam svoj doprinos u što boljem funkcionisanju kluba.

Iza svih nas je djelimično uspješna sezona što se tiče rezultata, jer je obaveza Budućnosti dupla kruna, ali definitivno je najuspješnija u vidu najvećeg transfera u istoriji crnogorskog sporta. Pored toga, doprinio sam da se izradi projektna dokumentacija i obezbijedio sredstva za izgradnju iste, kako bi se naš Kamp unaprijedio i bio što kvalitetniji za prvi tim, ali i za dalji razvoj talentovane podgoričke i crnogorske djece.

Kao ličnost, uvijek sam se trudio kako na privatnom, tako i na korporativnom nivou da se unapređujem, a istu tehniku sam primjenio i na FK Budućnost.

Biti samo dio plavo – bijelih, a ne predsjednik, meni kao rođenom Podgoričaninu je bila čast, privilegija i obaveza. Bilo je to više od posla…

Zajedno smo radili na promociji i razvijanju kluba, “okrenuli” svijest velikana ka našem klubu i gradu, vratili stari sjaj Omladinskoj školi, obezbijedili plavim dječacima da učestvuju na prestižnim internacionalnim turnirima, gdje se na pravi način reprezentovala Budućnost, Podgorica i Crna Gora ponašanjem, igrom i sjajnim rezultatima.

Na odlasku, ostavljam uređenu radnu organizaciju, koja je postavljena na čvrste temelje, transparetnost u radu i otvorenost ka svim subjektima.

Odlazim sa mjesta predsjednika, ali ostajem navijač u nadi da će naša Budućnost u sezoni koja dolazi prvo napraviti evropski iskorak, a zatim osvojiti duplu krunu”, napisao je u svom saopštenju za javnost Balša Pejović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve