Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Australija posljednji test pred Olimpijske igre

Posljednji dio priprema za Olimpijske igre Parizu, vaterpolo reprezentacija Crne Gore obaviće u Podgorici, a u ponedjeljak, 15. jula, u 20.30 odigraće zvanični kontrolni meč protiv selekcije Australije. 

Naše „ajkule“ spremaju se za najveći sportski događaj, a njihov peti uzastopni nastup na Olimpijskim igrama.

Posljednji dio priprema za Olimpijske igre Parizu, vaterpolo reprezentacija Crne Gore obaviće u Podgorici, a u ponedjeljak, 15. jula, u 20.30 na bazenu SC „Morača“ odigraće zvanični kontrolni meč protiv selekcije Australije.

Biće to i njihov ispraćaj u Pariz ali i prilika da se pozdravi nova generacija naših vaterpolista, članovi U 18 reprezentacije, osvajači bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu, koje se igralo u Argentini.

Crnogorski vaterpolisti su na posljednjih nekoliko takmičenja razočarali, ne toliko rezultatima, koliko odnosom prema reprezentaciji, himni i nacionalnom grbu.

Nepoštovanjem državnih simbola nisu kupili ljubav četnika i frecimo Andrije Mandića, Milana Kneževića i Predraga Danilovića koji i sada navijaju protiv njih na takmičenjima, a to je Danilović ove godine više puta javno saopštio.

Ljubav mrzitelja Crne Gore dobili nisu, a izgubili su poštovanje patriota, tako da je krajnje vrijeme da se vrate pravim vrijednostima, a ljubav prema domovini to svakako jeste. Olimpijske igre su prava prilika za to!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve