Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Živković podstanarima: Vrijeme je da prestanemo biti žrtve i izborimo se za ono što nam pripada

Svjedoci smo, prema njegovim riječima, da su desetine hiljada porodica ostale bez mogućnosti da steknu sigurnost

Vrijeme je da prestanemo biti žrtve i da se izborimo za ono što nam pripada.Borba za pravdu i dostojanstvo se nastavlja, i nećemo stati dok ne postignemo ono što zaslužujemo, poručio je predsjednik Udruženja podstanara Crne Gore Dragan Živković.

“Drage podstanarke i podstanari Crne Gore, a posebno vi u Podgorici, Već više od tri godine posvetio sam svoj život ličnoj i građanskoj borbi za pravdu i bolji status podstanara u našoj zemlji, koja je, nažalost, postala devastirana i politički okupirana. Iako se moje zdravstveno stanje značajno pogoršalo u poslednje vreme, to me nije obeshrabrilo, niti me je odvratilo od moje namjere. Borba protiv nepravde je ono što me pokreće i što mi daje snagu da nastavim dalje”, naveo je Živković u obraćanju podstanarima.

Svjedoci smo, prema njegovim riječima, da su desetine hiljada porodica ostale bez mogućnosti da steknu sigurnost.

“Da imaju svoj dom, dok u isto vrijeme na hiljade stanova ostaje prazno. Suočeni sa ovom nepravdom, odlučili smo se boriti i osnovati pokret koji bi predstavljao sve one porodice koje su obespravljene i osuđene na život bez svog krova nad glavom. Međutim, kada su te iste porodice, ti isti ljudi, dobili priliku da podrže ovu borbu, mnogi od njih nisu bili spremni ni da je podrže, a kamoli da se direktno i hrabro uključe. Šta nam to govori? To je jasna poruka političkim manipulatorima da vas i dalje mogu predizborno lagati, varati i plašiti, a vi, iako znate da vas lažu, ipak to dopuštate”, naglasio je Živković.

Pravo pitanje je, smatra on, zašto to radite sebi, svojoj djeci i njihovoj budućnosti?

“Zašto dopuštate da vam oduzimaju dostojanstvo i pravo na bolji život? Naša borba nije samo za krov nad glavom, već i za pravdu, poštenje i budućnost svih nas. Pozivam vas da se hrabro uključite u ovu borbu, jer samo zajedno možemo napraviti promjenu. Vrijeme je da prestanemo biti žrtve i da se izborimo za ono što nam pripada. Borba za pravdu i dostojanstvo se nastavlja, i nećemo stati dok ne postignemo ono što zaslužujemo”, poručio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.09.2024-21:13 21:13

Sta imaju privatni podstanari sa izborima u PG??