Utorak, 17 Septembra, 2024
Rubrika:

Živković nastavio posjetu Kotoru: Sa Troice i zvanično počela kampanja, večeras predstavljanje liste

''Vodimo jako otvorene razgovore i sa članovima i sa simpatizerima, nastojimo da obiđemo što više mjesta i to je ono što smo i obećavali od početka reformi – direktan kontakt sa što više birača, jak terenski rad i dijalog'', kazao je Živković

Tokom drugog dana posjete Kotoru, predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković nastavio je susrete sa članstvom i simpatizerima stranke.

Prilikom susreta sa aktivistima kod promotivnog standa ispred Starog grada, iz partije su saopštili da je  Živković sa njima razgovarao o toku kampanje, pri čemu je bio u prilici da čuje i njihove ideje vezane za budući razvoj Kotora.

Nakon toga, on je, zajedno sa čelnicima OO DPS Kotor i više kandidata sa liste “Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov” boravio na tvrđavi na Troici, gdje je održan skup kojim je i zvaničmo započeta kampanja.

Foto:DPS

Tom prilikom, iz partije su naveli da su se okupljenima uz Živkovića, obratili i Neđeljko Moškov, Željko Aprcović i predsjednik Mjesnog odbora DPS Slobodan Pavićević.

Foto: DPS
Foto: DPS

“Drago mi je što sam se uvjerio da u našoj kampanji učestvuju ljudi koji zaista imaju viziju o razvoju Kotora, kakvi su upravo i potrebni u tom procesu. Vodimo jako otvorene razgovore i sa članovima i sa simpatizerima, nastojimo da obiđemo što više mjesta i to je ono što smo i obećavali od početka reformi – direktan kontakt sa što više birača, jak terenski rad i dijalog”, kazao je  tom prilikom Živković.

Iz DPS su kazali da će Živković posjetu Kotoru završiti danas, pri čemu će se u 19:30 časova obratiti na predstavljanju liste “Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov” na Citadeli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.09.2024-16:25 16:25

Vakat je,da se Kotor oslobodi od crkve srbije..Becica..i od ovog maloga cetnika..DPS..samo naprijed!