Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Zirojević: Znaju li genijalci iz PES da ukoliko je predsjednička kampanja nelegalno finansirana, da su svi zajedno u tome

''Da li stvarno mislite da su građani toliko glupi da vam ova priča prođe??'', navodi poslanik SD.

Poslanik SD Nikola Zirojević osvrnuo se na saopštenje PES-a, u kojem pozivaju na ispitivanje predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića o tome koje finansirao predsjedničku kampanju 2022. godine.

„Znaju li genijalci da govore o kampanji predsjedničkog kandidata PES-a koju su zajedno radili?“, poručio je Zirojević na mreži Iks.

Znaju li, kako je kazao on, ‘genijalci’ da su svi zajedno u tome ukoliko je kampanje nelegalno finansirana.

„Da li stvarno mislite da su građani toliko glupi da vam ova priča prođe??“, navodi poslanik SD.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
24.08.2024-12:09 12:09

Gospodine Zirojeviću, jeli Evropski savez, tj SD, misli da ovakvim na brzinu sklepanim izjavama, oslobode okupiranu od strane crkve srbije a za račun države Srbije, državu Crnu Goru? Potpuno ste odlutali od stvarnih doganja u Crnoj Gori, a koja potresaju bit postojanja Crnogorki i Crnogoraca, njihovo pravo na život i slobodu, njihovo pravo na Crnogorsku pravoslavnu crkvu, njihovo neporicivo pravo da budu ono što jesu, a ne što srbi oće i to nasiljem i prevarom. Potpuno ste gluvi na “Srce Srbije” koje otima SRCE CRNE GORE, ZAHEBAJAVAČI SE SA VAŠOM EMANCIPATORSKOM, SARADNIČKOM GRAĐANSKOM POLITIKOM SPASA CRNE GORE OD SRPSKE OKUPACIJE?