Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Zirojević: Zaražene krave iz Župe pobacane na teritoriji MZ Bogetići

Naime u toku noći, kako je objasnio, kao da su ih ukrali, nadležni su uginule krave iz Župe prevezli na drugu lokaciju

Ako je neko očekivao da nadležni u Opštini Nikšić isprave katastrofalnu grešku odlaganja zaraženih krava na neprikladnoj lokaciji u Župi nikšićkoj, grdno se prevario, poručio je poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Naime u toku noći, kako je objasnio, kao da su ih ukrali, nadležni su uginule krave iz Župe prevezli na drugu lokaciju.

“Valjda je do  njih stigao glas da se Župljani spremaju da ih sami iskopaju i dovezu ih pred zgradu Opštine Nikšić. Moram priznati da bi to bio upečatljiv prizor pred proslavu Dana Opštine 18. septemvra i adekvatna poruka lokalnom rukovodstvu za njihova dosadašnja postignuća”, naveo je Zirojević u reagovanju dostavljenom medijima.

No, kako kaže, bolje što se nije desilo.

“Bolje bi bilo da se nije desilo ni ono što je uslijedilo – uginule zaražene krave su praktično pobacane na drugu lokaciju koja se nalazi na teritoriji Opštine Nikšić, a sa koje se, po kazivanju građana, širi nesnosan smrad. Pozivam nadležne u Opštini da daju odgovore na pitanja – da li je lokacija na kojoj je zaražena stoka praktično samo pobacana (prilog video) u vlasništvu R.V. i da li je navedeno lice blizak srodnik jednog od najviših lokalnih funkcionera”, naveo je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.09.2024-19:16 19:16

Uzas!–U EU zemljama..mrtve zivotinje se pale u posebne peci..ovo sto rade grupe..Opstina..je teski kriminal-zaraza moze da udje u podzemnu/e vodu..