Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Zirojević Mandiću: Imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće

''Građansku Crnu Goru bi, da može, najradije odozgo oburdao u more''

“Predsjednik Skupštine se, izgleda, ozbiljno uživio u ulogu neimara. Dok iz Mojkovca stižu informacije da Mandić zida sopstvenu zadužbinu, sa Cetinja danas, simbolično, dvanaestojulski, inicira nove građevinske radove. Građansku Crnu Goru bi, da može, najradije odozgo oburdao u more”, napisao je na X nalogu Nikola Zirojević, poslanik SD-a u Skupštini Crne Gore.

Ističe da prijestono Cetinje i većinska Crna Gora neće dozvoliti sprovođenje ovog nauma!

“Jedini proizvod ovakve retorike i ove ideje može biti narušavanje mira i građanskog sklada u ovoj državi, na štetu svih građana. A kada govorite na ovu temu, imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće.”, poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Natalija
12.07.2024-13:50 13:50

Dobio je koljenica pet minuta slave, pa se pogubio.

BobZeković
12.07.2024-17:18 17:18
Reply to  Natalija

Pa nije sa baš Amandić pogubio. Potpuno je preuzeo Izvršnu, Zakonodavnu i Sudsku vlast u Crnoj Gori. DA SE MOŽDA NIJESU POGUBILI ONI KOJI BRANE CRNU GORU, CRNOGORCE I CRNOGORKE?

BobZeković
12.07.2024-17:16 17:16

Zirojeviću, Amandiću se pljucka na tvoje prijetnjice njemu u ime drugija, a preko tvojeg X naloga. Crnogorcima i Crnogorkama više je preko glave njihovih salonskih, veoma daljinskih zaštitnika. Amandić je konkretan tamanitelj Crnogoraca i Crnogorki. I tamani ih ne patiše! Vi ste daleko i predaleko od onija koje treba zaštiti i sačuvati.