Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Za budućnost Zete: Svima je jasno kao dan kako je cvjetala poljoprivreda u Zeti za vrijeme DPS-a

Bolje vam je da Vi objasnite građanima Zete gdje su milioni eura koje niste realizovali iz kapitalnog budžeta a koji su na kraju vraćeni Podgorici,

Iz Koalicije ,,Za budućnost Zete” reagovali su na današnje saopštenje DPS Zeta povodom najave predsjednika DNP-a Milana kneževića da će Srbija otkupiti lubenicu sa teritorije te opštine.

“Trideset godina ste Vi gospodo iz DPS-a ,,proizvodili” jedino švercere pa je za vrijeme vaše vladavine poljoprivreda doživjela potop u Zeti”, navodi su u reagovanju ,,Za budućnost Zete”.

Kako su kazali, kada već pominjete ime Milana Kneževića, on po ko zna koji put štiti interese svih Zećana i ulaže maksimalni lični i profesionalni integritet da se izbori za svakog Zećanina, dok ste se Vi borili ko će više koverti da stavi u džep od sakoa i ko će manju tremu da ima pred dolazak nekadašnjeg šefa DPS-a u Zetu.

“I ne čudi što se tužna družina iz Demokratske partije socijalista sada oglasila i potpuno je normalno da oni kritikuju i samu pomisao a kamoli i realizaciju da se poljoprivrednicima iz Zete pomogne da svoje, teškom mukom, proizvedeno voće i povrće distribuiraju i izvezu na domaćem ili regionalnom tržištu preko osvjedočenih prijatelja Zete i Zećana”, navode u reagovanju.

Iz te koalcije isiču da je svima jasno kao dan kako je cvjetala poljoprivreda u Zeti za vrijeme vladavine DPS-a, a posebno onima koji danas dolaze do saznanja o mahinacijama DPS-a i njihovim metodama da dođu do subvencija za obradivo zemljište od strane Ministarstva poljoprivrede, na način što su stoprocentnu imovinu drugih vlasnika prijavljivali i predstavljali kao obradivo zemljište i na taj način dolazili do subvencija i para svih građana Crne Gore, a sve na štetu časnih poljoprivrednih proizvođača koji su svoju krv i znoj ostavili u poljima, ali ih vjerovatno tada ,,teren nije prepoznao”.

“Bolje vam je da Vi objasnite građanima Zete gdje su milioni eura koje niste realizovali iz kapitalnog budžeta a koji su na kraju vraćeni Podgorici, možda kako bi se iskoristili za sprovođenje kampanje ,,Jedan zaposleni, četiri glasa”. To su radili vaši ,,spoosobni kadrovi” koje sada pokušavate da vratite, ali možete jedino kao nezvane goste iz zadnje klupe skupštinske sale, jer su to Vaši krajnji dometi”, zaključuju iz koalicije ,,Za budućnost Zete”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
12.07.2024-08:33 08:33

Tražim pravdu za pipune jer jedan pipun je davno kupljen, a ostali pipuni su prepušteni pjaci…

pe pera
12.07.2024-10:40 10:40

U DPS od poljoprivrede jedino duvan uspjevao a našlo se tu i albanka….