Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vuksanović čestitao Plenkoviću: Hrvatska je zahvaljujući Vama doživjela prosperitet

Prema njegovim riječima danas je Hrvatska država od ugleda i povjerenja u svijetu

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović čestitao je hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću reizbor na funkciju predsjednika HDZ-a.

“U ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno čestitam Vam ponovni izbor za prvog čovjeka Hrvatske demokratske zajednice. Svjedoci smo da je Republika Hrvatska pod Vašim vodstvom doživjela prosperitet i značajno unaprijedila svoju međunarodnu poziciju i kredibilitet”, naveo je Vuksanović.

Prema njegovim riječima danas je Hrvatska država od ugleda i povjerenja u svijetu.

“Dokazali ste da ste čovjek koji zna odgovoriti na sve izazove današnjeg vremena. Posebno je značajno Vaše zalaganje za prava i status Hrvata izvan Republike Hrvatske. Ponosni smo na zajedništvo koje smo izgradili i osnažili za vrijeme Vašeg mandata, a što je za našu malobrojnu i vitalnu hrvatsku zajednicu iznimno važno. Zahvaljujući Vašoj politici Hrvati u Crnoj Gori nisu sami, dapače naša Hrvatska je s nama”, istakao je Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jorgovan
14.07.2024-21:53 21:53

Hoćeš li Vučiću čestitati prosperitet Srbije ? Privodi kraju izgradnju brze pruge, kupio je još 5 tona zlata, gradi 15 autoputeva, itd.. ?

BobZeković
15.07.2024-16:49 16:49
Reply to  Jorgovan

_Shedi drvo na drvo!