Četvrtak, 4 Jula, 2024
Rubrika:

Vuković o Spajiću: Juče premijer koji je obećavao CG u EU – danas čovjek opasnih namjera

''Definitivno šteti našim interesima''- kaže predsjednik Vlade o rezoluciji o Jasenovcu - i, odmah nakon toga, u kapacitetu predsjednika partije, sugeriše svojim poslanicima da je podrže u Parlamentu

Povodom intervjua koji je premijer Milojko Spajić dao časopisu Politico prilikom boravka u Briselu, kazavši da Rezolucija o Jasenovcu definitivno šteti interesima Crne Gore, oglasio se potpredsjednik i poslanik DPS Ivan Vuković, koji je prokomentarisao Spajićeve namjere kao opasne.

“‘Definitivno šteti našim interesima’ – kaže predsjednik Vlade o rezoluciji o Jasenovcu – i, odmah nakon toga, u kapacitetu predsjednika partije, sugeriše svojim poslanicima da je podrže u Parlamentu.

Juče, premijer koji je obećavao Crnu Goru u EU.

Danas, čovjek opasnih namjera”, napisao je Vuković na platformi X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
02.07.2024-19:16 19:16

Pa to može samo Spajić lažavčina i ništa roba sve zajedno sa govedima zvanim PES,ma jeli ona nervozna Nedović krava ili kučka.

Krsto
03.07.2024-12:57 12:57

E moj Vukoviću- Spajiću: je do juče bio premijer koji je obećavao CG u EU i bezocno LAGAO– a danas nije samo čovjek opasnih namjera vec ljigavac koji otvoreno radi za njegovog gazdu Vucica i njegovu drzavu Srbiju cije drzavljanstvo ima..Crna Gora je za njega samo ovca koju bi on da cerupa i muze dok moze..