Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vuković: Kakvi god da su državni organi, očekujem da će reagovati povodom prijetnji Đukanoviću

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković saopštio je da očekuje reakciju nadležnih organa, povodom današnjih informacija da se sprema atentat na bivšeg predsjednika Crne Gore i lidera DPS Mila Đukanovića

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković saopštio je da očekuje reakciju nadležnih organa, povodom današnjih informacija da se sprema atentat na bivšeg predsjednika Crne Gore i lidera DPS Mila Đukanovića.

‘“Grijeh’ stvaranja samostalne, državno dostojanstvene, građanske, multietničke, evropske i euroatlantske Crne Gore, očito se ne zaboravlja…“, poručio je Vuković na mreži Iks.

Vuković je dodao da očekuju da će državni organi, kako je naveo, ‘kakvi su da su’, najozbiljnije shvatiti prijetnje upućene bivšem predsjedniku Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
13.07.2024-20:00 20:00

U Crnoj Gori, danas svi MISLE! Tako i ti Vukoviću. MISLIO SI DA ĆEŠ UTUĆ POLITIČKE PROTIVNIKE NA IZBORIMA U PODGORICI, potpuno si ugušio Crnogorce i Crnogorke, ugušio si u kampanji svako CRNOGORSKO OBILJEŽJE, SVAKI POMEN RIJEČI CRNOGORSKO. Predvodio si građansku, evropsku političku kampanju protiv nemilosrdnog, zakletog neprijatelja Crne Gore, sklonog svakom gadluku i prljavštini, korumpiranog do guše on njihove majčice Srbije. DOŽIVIO SI KATASTROFALAN PORAZ. I MI CRNOGORCI I CRNOGORKE ZAJEDNO SA TOBOM I DPS, SDP, LP I sl suverenističkim partijama koji ste nam obećavali evropsku, građansku budućnost. I tako Vukoviću, DPS je i danas najjača opoziciona partija u… Pročitaj više »