Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vuković i Adžić položili vijenac na spomenik žrtvama genocida u Srebrenici na Pobrežju

''Dan kada treba da oštro osudimo i suprostavimo se svim onim nazadnim politikama koje su doprinijele strahotama bratoubilačkih i bezumnih ratova devedesetih godina prošlog vijeka i samim tim ispisale jedne od najmračnijih stranica Balkana''

Povodom 11. jula Međunarodnog dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici i Dana sjećanja na civilne žrtve ratova vođenih na prostoru bivše Jugoslavije u periodu od 1991. do 2001. godine u ime Građanskog pokreta URA potpredsjednica Milena Vuković i potpredsjednik Filip Adžić položili su vijenac na spomenik civilnim žrtvama na Pobrežju u Podgorici.

“Ovo je dan kad svi zajedno treba da pošaljemo snažnu poruku saosjećajnosti prema žrtvama genocida u Srebrenici i njihovim porodicama, ali i da oštro osudimo i suprostavimo se svim onim nazadnim politikama koje su doprinijele strahotama bratoubilačkih i bezumnih ratova devedesetih godina prošlog vijeka i samim tim ispisale jedne od najmračnijih stranica Balkana. Da se nikad ne ponovi”, saopšteno je iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve