Utorak, 2 Jula, 2024
Rubrika:

Vujović: Zašto Mandić ne navede Sajmište i Banjicu đe su mu ideološki prethodnici istrebljivali Jevreje?

Da to uradi kao vojvoda četničkog pokreta koji je sarađivao sa ustaškim, čija je NDH počinila zločin u Jasenovcu. Ili mora da pita Vučića smije li se zamjeriti Nediću i Ljotiću - naveo je Vujović

Predsjednik SDP Ivan Vujović oglasio se na mreži X povodom rasprave u Skupštini Crne Gore o rezoluciji o Jasenovcu.

-Zašto Mandić ne navede Sajmište i Banjicu đe su mu ideološki prethodnici istrebljivali Jevreje. Da to uradi kao vojvoda četničkog pokreta koji je sarađivao sa ustaškim, čija je NDH počinila zločin u Jasenovcu. Ili mora da pita Vučića smije li se zamjeriti Nediću i Ljotiću – naveo je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
01.07.2024-19:23 19:23

Ako su vec Knezevic i Mandic stavili Jasenovac u istu kategoriju kao Dahau i Mathauzen. trebali su i Sajmiste i Banjicu…Bivsi predsjednik Srbije Milan Nedic je licno naredio da se dva autobusa preurede u dusegubke tj gasne komore..Nedic je cak raportirao Hitleru da je napravio prvu Judenfrai drzavu na svijetu i to prije njega…Sastanak s Drazom Mihajlovicem Nedic je opisao rijecima Dodje Draza dodje lazha..Ode Draza ode lazha aludirajuci na njegovu laznu borbu protiv Nijemaca…Cetnicima je ta lazh trebala da bi izvlacili pomoc hranu i oruzje od Nijemaca a dukate od saveznika…Simon Vizental centar nikad nije stavio Jasenovac u istu… Pročitaj više »