Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vujović: Po Ustavu državljanin stiče pravo glasa nakon dvije godine prebivališta

''Sve ste fino smislili samo što je državljanstvo malo složenija tema od kripto biznisa''

Spajiću, ne obmanjuj – po Ustavu državljanin stiče pravo glasa nakon dvije godine prebivališta, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović, reagujući na navode crnogorskog premijera Milojka Spajića koji je kazao da izmjenama Zakona o državljanstvu novim državljanima neće biti omogućeno da glasaju u narednih deset godina.

“Znamo da moraš da slušaš Mandića ali nemoj misliti da će ti ovo proći. Sve ste fino smislili samo što je državljanstvo malo složenija tema od kripto biznisa. Ne igraj se Spajiću”, naveo je Vujović u objavi na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Plamenac
21.06.2024-17:19 17:19

Cilj je da Crna Gora padne sapatom a da Crnogorci u prvi mah i ne shvate da su im ukrali drzavu…Spajic laze kao PAS..On bi da Srbijanci koji bi bili fiktivno prijavljeni u Crnoj Gori steknu pravo glasa vec posle dvije godine…Bila bi to ne repriza 1918 vec puno gore-KRAJ Crne Gore i pocetak sramotne okupacije i ropstva..,Istok tj Srbija i Rusija zele da dobiju izlaz na Jadransko More a Zapad zeli da vidi Srbiju u NATO…U tom slucaju zapad ne bi bilo briga sta ce biti s Crnom Gorom…Dakle ne ocekujmo da nas neko drugi brani… U genocidnoj kraljevini… Pročitaj više »

BobZeković
21.06.2024-17:40 17:40

Gospodine Vujoviću,, Vaše visprene opaske, na pripemu novog srpskog genocida nad Crnogorcima i Crnogrkama, su beskorisno, političarsko nadmudrivanje! Spajić, Milatović, Mandić, Knežević, okuptorska crkva srbije po instrukcijama iz Srbije, okupatorske političke partje koje djeluju u Crnog Gori, URUŠAVAJU INTENZIVNO KOMPLETNU CRNU GORU, BEZ ZADRŠKE I BEZ USTRUČAVANJA! Poziv Marka Kovačevića na ISTRAGU CRNOGORKI I CRNOGORACA, JUČERAŠNJI MASAKR NA CETINJE, DANAŠNJA DIVERZIJA NA ELEKTROENERGETSOM SISTEMU CG, jasno poručuju da je srpski okupator krenuo u definitivnu, nemislosrdnu ofanzivu, a to im je moguće jer su prigrabili sve poluge vlast. Od saopštenja rukovodstva suverenističkih crnogorskih partija Crnogorci i Crnogorci, svi tkzv NESRPSKI NARODI… Pročitaj više »