Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Vujović: Moramo 29. septembra masovno izaći i kazniti one koji od Crne Gore prave zaseok srpskog sveta

Politika koja proizvodi i ohrabruje ove gadluke mora se pobijediti na izborima.

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) i jedan od lidera Evropskog saveza Ivan Vujović pozdravio je promptnu reakciju gradonačelnika prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića, koji je najavio tužbu protiv odgovornih za nastanak spota „Srce Srbije“.

“Politika koja proizvodi i ohrabruje ove gadluke mora se pobijediti na izborima. Zato 29. septembra moramo masovno izaći i kazniti one koji od Crne Gore prave zaseok srpskog sveta. U koliko god kolona izlazili svi su oni jedna –  DF kolona“, poručio je Vujović na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
22.08.2024-21:24 21:24

Podlogu za ovaj spot ( ništa neobično za srbalje) dao im je upravo Bujo Đurašković, nesposobni gradonačelnik Prijestonice, a svojom podlačkom prevarom birača na Cetinju i udruživanjem sa srpskim političkim partijama i domaćim nesposobnim restlovima “slavnog” LSCG! Drugo Ivane, Crnogorci i Crnogorke ne izlaze na izbore da bilo koga KAŽNJAVAJU, NEGO DA ODBRANE I PONOVO STEKNU SVOJE PRAVO NA ŽIVOT I SLOBODU, DA RASKINU LANCE ČUDOVIŠNE SRPSKE OKUPACIJE I SRPSKIJEH SLUGA U CG. Bujo proba da se ovim prikaže ka neki borac protiv zla i zaštitnik Crnogoraca i Crnogorki. A koliko se da viđet, ni vi iz Evropskog saveza se… Pročitaj više »