Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vujović: Liderima nove “evropske” Vlade zabranjen ulazak u EU, bravo za Spajića, Evropa sad, tu odmah iza ćoška…

Sjajan start nove rekonstruisane Vlade koja nas vodi stazama uspjeha, prosperiteta i naravno prema EU, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije Ivan Vujović.

Liderima nove “evropske” Vlade zabranjen ulazak u EU, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije Ivan Vujović.

“Sjajan start nove rekonstruisane Vlade koja nas vodi stazama uspjeha, prosperiteta i naravno prema EU. Muštuluk i za novog ministra vanjskih poslova Ibrahimovića prvog radnog dana na dužnosti. Bravo i za Spajića, Evropa sad, tu odmah iza ćoška…”, navodi Vujović namreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suljo
25.07.2024-11:27 11:27

Nijesu trebali izdvojit Drazu Ibrahimovica iz ove elite Becica-Mandica -Knezevica Personom -non grata-Ibrahimovic je jedan od osnivaca zajedno sa Vucicem -Jasenovac !

Sefik
25.07.2024-12:51 12:51

Znate zasto je zabranila BiH ULAZAK Emiru Kosturici ( Nemanji ) u svoju maticu zato sto je blatio svoj narod i svoju drzavu. nista bolji u CG nije ni Ibrahimovic !

BobZeković
25.07.2024-14:31 14:31

Bravo za SDP, koji formira vlast u Cetinje, sa demokratama Bečića i URA dabazovića. Ajde Ivane, ne izigravaj patriotu, NEGO RASKINITE KOALICIJU SA SRBOŠISTIMA(IZVRORNI OBLIK FAŠISTA) U CETINJE, I UVEDITE VLAST CRNOGORSKIH PARTIJA! AKO TO URADIŠ, NAPRAVIO SI PRAVI POTEZ ZA CRNU GORU. POTEZ SDP NA CETINJU, NIJE NIŠTA BOLJI, OD POTEZA IBRAHIMOVIĆA! JEDNAKO STE IZDALI CRNU GORU, I PODLAČKI SE PONIJELI PREMA DPS! PLUS, BUJO NIJE NIŠTA, DA VALJA, URADIO NA CETINJE, JER POJMA O POJMU NEMA! CETINJE SE POD NJEGOVOM VLADAVINOM SVAKIM DANOM U CRNO ZAVIJA!