Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Uprava policije: Nijesmo upoznati sa informacijom da je Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat

Iz kabineta bivšeg predsjednika je ranije Vijestima saopšteno da je Đukanović obavijestio crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat

Uprava policije nije upoznata sa informacijom da je bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat.

Iz kabineta Đukanovića je ranije Vijestima saopšteno da je Đukanović obavijestio crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat.

“Naglašavamo da bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao ni određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice nisu upoznali Upravu policije Crne Gore „da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje””, kazali su krtako iz policije.

Predsjednik DPS-a Danijel Živković je na današnjoj vanrednoj pres konferenciji rekao da su upoznati sa ovim slučajem.

“Upoznati smo sa detaljima i znamo na šta se to odnosi. Upoznat sam precizno sa detaljima. Najbolje da infromacije dobijete od nadležnih organa Crne Gore”, kazao je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kec
13.07.2024-16:49 16:49

Čitava Crna Gora je, preko društvenih mreža, upoznata sa informacijom da u Crnu Goru iz Srbije i republike Srpske, stiže mnoštvo kontejnera. Imaju policijsku pratnju do odredišta, koja su objekti crkve Srbije. Policajci, nijesu upućeni u materijal koji se prevozi i čiji transport u Crnu Goru štite. Ja eto, Šarane, da te pitam znaš li što ti o tome.

Bob
13.07.2024-16:53 16:53

Pa evo, UPRAVO POLICIJE, sad ste upoznati. Umjesto što gubite vrijeme izvještavajući nas Crnogorce i Crnogorke, koje proganjante iz časa u čas, da nijeste upoznati sa prijetnjama smrću Milu Đukanoviću, očekivali smo informaciju da ste ustostručili mjere bezbjednosti po život Mila Đukanovića i njegove porodice.