Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

TEŽAK ŽIVOT SRPSKOG AUTOKRATE: Ne smije u Crnu Goru prije konsultacije sa kremaljskim gazdama

Ništa bez Rusije. Prvo u Ruski dom, pa sve ostalo. I ništa bez svevidećeg ruskog angažmana i brifinga sa svojim kremaljskim nalogodavcima prije dolaska na nesuđeno ''srpsko more'' za kojim je svekoliko političko velikosrBstvo nedavno kukalo u skupštini.

Nije baš odradio visinske, ali Vučić se nesporno ozbiljno pripremio za dolazak u Crnu Goru. Srpski autokrata na čelu kriminalno terorističkog režima koji vrši destabilizaciju regiona se, kao doajen medijske propagande, postarao da unese nešto neizvjesnosti i dramatike uoči svog dolaska na Samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije koji se održava u Kotoru.

Uvod je svakako bilo glumatanje pokriveno saopštenjem kako će u srijedu biti održana sjednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se razmatrati Rezolucija o Srebrenici, te da zbog toga Vučić neće prisustvovati najavljenom sastanku u Crnoj Gori. Ipak, kako zvaničnu potvrdu održavanja sjednice u Njujorku nigdje nije bilo moguće naći, niti je tako nešto ikada eksplicitno izrečeno od strane organizatora, vijest o Vučićevom dolasku u Crnu Goru 16. maja je za kratko vrijeme postala dominantna u regionu. A ona prvobitna i danima ranije plasirana informacija o prioritetnom sastanku u zgradi UN je zaboravljena kao da se nikad nije dogodila.

Da sve bude još zanimljivije postarali su se Rusi.

Sinoć je Vučićeva služba za saradnju sa medijima najavila gostovanje predsjednika Srbije u Ruskom domu u Beogradu, 15. maja, kada će održati govor na temu “Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda”.

Ništa bez Rusije. Prvo u Ruski dom, pa sve ostalo. I ništa bez svevidećeg ruskog angažmana i brifinga sa svojim kremaljskim nalogodavcima prije dolaska na nesuđeno ”srpsko more” za kojim je svekoliko političko velikosrBstvo nedavno kukalo u skupštini.

Revizija istorijskih činjenica se podrazumjeva. Ruka pod ruku.

A činjenica da Crna Gora ostaje jedan od ključnih srpskih i ruskih prioriteta na Balkanu nijednog trenutka ne smije biti narušena. Sve zajedno sa svekolikim folovima u stopiranju crnogorskih evroatlantskih integracija.

U prilog zanimljivostima pred nama valja istaći i činjenicu da je Vučić svojevremeno tvrdio da ne dolazi u Crnu Goru jer, doslovce, “ne želi da daje povode za sukobe”. Izgleda da se predomislio.

Osnovana pretpostavka je da će Vučića domaći beskičmanjaci instalirani u vlasti dočekati raširenih ruku.

Zato, za ove dane promjenljivih vremenskih prilika savjetujemo oprez na putu, šetnji, odlasku do prodavnice, kafea, pijace…

Jer, sada možemo da pričamo o prisustvu jasne i neposredne opasnosti, pogotovo kad u državu dolazi osoba poznata po psihotičnim ispadima, sponzorisanju terorista na sjeveru susjedne države, lažima, autokratiji i saradnji sa kriminalnim miljeom.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
vip-tetka
15.05.2024-11:22 11:22

Ako Žvaljo iz srbistana dodje sjutra na nase more hoće li ovi četnici da mu ljube ruke i kako će jadnikije to podnijeti da se on ne pita nista.Žvaljo iz srbistana ima šanse da se okupa na nasem moru pa poslije kad ode u srbistan neka mlati i kuka za tkz srbijansko more ha ha ha

Piki 81
15.05.2024-12:01 12:01

hahaha, na kojim ste vi drogama…… nego kad šaljete ovu našu djecu na ruse? Ukrajinci traže NATO a mi smo valjda za te vrijednosti, a?

Jorgovan
15.05.2024-12:24 12:24

Oh da, sme kod Trampa, Putina, Erdogana, itd. a ne sme kod Stručnjaka u Crnu Goru. Sme li Milo Đukanović u Srbiju ?

vip-tetka
15.05.2024-14:33 14:33
Reply to  Jorgovan

Ne kaže se sme nego SMIJE majmune

Pe Pera
16.05.2024-14:21 14:21
Reply to  vip-tetka

Milo smije jer mu je Vučko rod….. a zna se i kako……

Realno
15.05.2024-14:52 14:52

A kako bi bilo da se mi Crnogorci okupimo u znak protesta što Vučić dolazi u CG.Transparente u ruke i svi uz magistralu Tivat -Kotor.Da vidi četnik šta mislimo o njemu!!

Pe Pera
16.05.2024-08:12 08:12
Reply to  Realno

AHAHAHAHA PA MORATE SE DIĆ SA FOTELJA AHAHAHAHAHA

TV_EU
15.05.2024-19:10 19:10

Crnogorci se nisu okupili ni kad je brat Abaz poklonio 50 km2 zemlje Crne Gore Smrdiji !

Oridjinale
16.05.2024-01:27 01:27

DOBRO DOŠAO …MUSLIU..