Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Stjepović odgovorio Zirojeviću: Ako se kolega Šaranović od bilo koga prepao, a posebno od vas iz SD-a, ne bilo ga

Dakle, ističe on, ministri SD-a se nijesu udostojili da bilo kako najave svoje odsustvo, već se jednostavno nisu pojavili na zakazanom saslušanju

Onaj ko prati skupštinska izlaganja poslanika Nikole Zirojevića jasno može doći do zaključka da kolega Zirojević nema drugog posla, osim da gura kamen uzbrdo – bezuspješno pokušava da uprlja integritet funkcionera Demokratske Crne Gore, iznošenjem paušalnih i netačnih ocjena koje uporno želi upakovati u foliju činjenica. Kolega Zirojeviću, pošto se pozivate na skupštinsku proceduru i praksu, trebalo bi da znate da je ministar Šaranović jedan u top tri ministra 44. Vlade po svojoj redovnosti prisustva na sjednicama radnih tijela i Plenuma Skupštine Crne Gore, kazao je Duško Stjepović, poslanik Demokratske Crne Gore.

“Ali mi, kolega Zirojeviću, jesmo zabilježili suprotno ponašanje i to, vjerovali ili ne, od strane ministara iz redova Vaše partije ili, još gore, predsjednika Vaše partije. I to 18. februara 2020. godine, kada Damir Šehović ne da nije došao na Odbor za ljudska prava, na konsultativno saslušanje povodom primjene Zakona o zabrani diskriminacije osoba sa invaliditetom, nego nije ni obavijestio Odbor da neće doći. Na istoj sjednici se nije pojavio ni drugi ministar iz Vaše partije, Kenan Hrapović, niti je o tome informisao Odbor”, navodi Stjepović.

Dakle, ističe on, ministri SD-a se nijesu udostojili da bilo kako najave svoje odsustvo, već se jednostavno nisu pojavili na zakazanom saslušanju.

“Za razliku od njih, ministar Šaranović je unaprijed predsjednika Odbora upoznao sa međunarodnim aktivnostima i ponudio alternativan datum za saslušanje, koji može biti i prije datuma koji je zakazan. Tako da, kolega Zirojeviću, prije nego osudite gospodina Šaranovića za insistiranje na drugom datumu kako bi prisustvovao sjednici, okrenite se prema svojim kolegama u stranci, bivšim ministrima i predsjedniku Vaše partije koji su nenajavljeno poslanike Skupštine ostavljali da se sami između sebe saslušavaju. Na kraju, kolega Zirojeviću, ako se kolega Šaranović od bilo koga prepao, a posebno od vas iz SD-a, ne bilo ga”, poručio je Duško Stjepović, poslanik Demokratske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve