Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Rubrika:

Stanić: Ni najbolji poznavaoci budvanske političke scene danas ne mogu znati đe predstaje JP Morsko dobro, a đe počinje NSD

Kako je istakao, ni najbolji poznavaoci budvanske političke scene danas ne mogu znati đe predstaje JP Morsko dobro, a đe počinje NSD.

Koliko su partije “30-to avgustovske većine” privatizovale javna preduzeća kojima rukovode njihovi kadrovi, jasno se vidi i po tome što na moje pitanje oko Morskog dobra odgovara – Nova Srpska Demokratija Budva! I umjesto proste rečenice koju su gospoda iz JP Morsko dobro trebali da napišu – stiže salve skrivenih poruka, navodi funkcioner Evropskog saveza Mirko Stanić.

“A pitanje je prosto – da li ste pojeli 105.000 eura na ime reprezentacije? I da li je to prekid naopake prakse koju ste građanima obećavali? Kada ovako javno odgovarate partijski umjesto preduzeća kojim rukovodite, kako da vam građani vjeruju da su tenderi koje raspisujete, nabavke koje vrštite i enormno zapošljavanje lišeni partijskog ključa i partijske direktive”, navodi Stanić.

Kako je istakao, ni najbolji poznavaoci budvanske političke scene danas ne mogu znati đe predstaje JP Morsko dobro, a đe počinje NSD.

“Da ne budem bezobrazan, moram da primijetim da vas u rukovodstvu lokalnog NSD mjesni odbori vaše partije podsjećaju da bi trebali malo da “spustite loptu”, što kao bivši fudbaleri sigurno znate. I za kraj, poštovana gospodo – idite uvijek na loptu, ne na igrača – a pošto ste pomenuli da je moja malenkost vedrila i oblačila po primorju, javno vas pozivam da  nađete 1 metar plaže i priobalja za koje je u JP Morsko dobro intervenisao Mirko Stanić. To neće biti teško pošto ste u posjedu svih ugovora, papira i dokumenata, a i nije Budva Pariz pa da se ne znaju neke stvari i bez papira”, kazao je Stanić.

Zatim je zaključio.

“U životu se treba paziti paušalnih optužbi i konstatacija, jer neki od nas žele da idu i Cetinjem i Budvom i Podgoricom i svakim crnogorskim gradom izdignuta čela, bez obzira na političku poziciju koju pokrivamo, jer su one prolazne a obraz i čast su dovijeka”, zaključio je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve