Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

Srpski glasački terorizam

''Glasački teroristi'' koriste korupciju, kupovinu ljudi, ličnih karata, ucene, pritiske… Nije to sav kriminal kojim se služi Beograd, jer taj ''glasački terorizam'' podrazumeva da možete da glasate u tuđoj državi, čak i na lokalnim izborima u nekom gradu u kome nikad niste bili.

Piše: Milutin L. Cerović

Šta kaže sama definicija, šta je to terorizam?

“Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog akta nasilja ili pretnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namerom prisiljavanja društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički, verski ili ideološki. Ovaj termin se koristi prvenstveno za opisivanje nasilja protiv ciljeva u doba mira ili tokom rata nad civilnom populacijom”.

Dakle, iz same definicije se mirne duše može zaključiti da je Crna Gora već punu deceniju žrtva “glasačkog srpskog terorizma” i to je knjiški primer.

Posebno je to vidljivo u poslednjoj deceniji, sa akcentom na avgustovske izbore 2020-te.

A “Izborni terorizam” i brutalnost njegovog ispoljavanja je eskalirala baš ovog 29. septembra 2024. godine.

Konzervativne brojke govore, da je Beograd sa svojim trabantima preko Drine dovukao u Podgoricu oko 5000 turističkih “glasačkih terorista”, koji su svi do jednog glasali za pročetničke srpske stranke.

Pravi konvencionalni teroristi koriste eksplozivne naprave raznih vrsta sa što većim razornim dejstvima, hemijsko oružje, obično vatreno oružje…

Dok “glasački teroristi” koriste korupciju, kupovinu ljudi, ličnih karata, ucene, pritiske…

Nije to sav kriminal kojim se služi Beograd, jer taj “glasački terorizam” podrazumeva da vi možete da glasate u tuđoj državi, čak i na lokalnim izborima u nekom gradu u kome nikad niste bili.

Upravo se to i desilo u nedelju u Crnoj Gori. Mnogi Beograđani glasali su u Podgorici u kojoj uopšte ne žive niti su ikada živeli.

Takavi slučajevi su se desili takođe na izborima za skupštinu grada Beograda, kada su građani iz Republike Srpske birali vlast u glavnom gradu Srbije.

Kada je u pitanju oruđe terorizma – ”glasački teroristi” koriste razne hemijske olovke, tuđe isprave i lažne lične karte.

Inače, oni imaju običaj da glasaju hemijskim olovkama koje imaju tu osobinu da sa njima se može pisati i ujedno i brisati, a to je bilo dosta zastupljeno oruđe prilikom popisa u Crnoj Gori.

Sve u svemu, sada se već potpuno afirmisala ta nova privredna grana ”glasačkog turizma”, iza kojeg se krije ”glasački terorizam” koordiniran iz centra ”srpskog sveta” sa ciljem širenja velikosrpske hegemonije.

Sada samo čekamo EU i SAD da nam kažu kako podržavaju demokratske procese koji dolaze iz Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.10.2024-08:17 08:17

…Srbija “patentira ” sve nedemokratsko i nakaradno ! Tako je smislila “glasacki turizam” u tri drzave-imali to iđe u svijetu !?
Imali iđe u svijetu da se neka drzava hvali da nije uvela sankcije Rusiji , kao njen preśednik AV,av -BRUKA I SRAMOTA !
jos jednom Srbijanci potvrđuju da nemaju časti i postenja i da je za građane prihvatljiva samo to -bruka i sramota !
TAKO JE KUĆO CEROVIC !

PePera
02.10.2024-08:31 08:31

HAHAHAHA PA VI STE ZA GINISA!!! Kako vam samo padaju napamjet ove gluposti?! Odavno se ne nasmejah ovako. HAHAHA Jel ovo neki humoristički portal? HAHAHAHA