Utorak, 2 Jula, 2024
Rubrika:

SrBski ajatolah

Srbija ima svog političkog i verskog ''Ajatolaha'' koji se pita za sve, koji odlučuje o svemu i koji daje dnevne agende kako da funkcioniše celo društvo. Pipci srBskog ''ajatolaha'' dosežu do njegovih saradnika u komšiluku gde srpska ''džamahirija'' želi da proširiti "ajatolizam" van svojih granica.

Piše: Milutin L. Cerović

Bespravlje koje trenutno vlada celom Srbijom dotiče epske razmere iz vremena Rimskih imperatora i španskih konkvistadora.

Otimanje, laganje, varanje, potkupljivanje ljudi je doseglo je ”monteverestske” visine.

Pretnje svakom ko se pobuni protiv gore navedenog su stalne i organizovane, a dolaze iz jednog kol centra.

Nedavno je vojska Srbije najstašnije ponižena, kao nikad u njenoj istoriji, kada su naterani da šetaju centrom Beograda noseći na rukama mrtvački kovčeg sa moštima nekog verskog fanatika i profašiste.

Ako to mogu da rade srpske vlasti sa svojim vojničkim kadrom, možemo samo zamisliti šta mogu da rade sa običnim polusvetom. To znači da je teheranizacija Beograda i Srbije ušla u završnu fazu.

Da bi takvo stanje moglo da se vaspostavi, moraju se steći neki uslovi, a prvi je:

Srbija ima svog političkog i verskog ”ajatolaha” koji se pita za sve, koji odlučuje o svemu i koji daje dnevne agende kako da funkcioniše celo društvo.

Taj uslov je ispunjen, jer zaista na svom čelu ima dominantnog “ajatolaha”, koji svaki dan daje zadatke svojim podanicima.

Zadaci i pipci srBskog “ajatolaha” dosežu do njegovih saradnika u komšiluku gde srpska “džamahirija” želi da proširiti svoj “ajatolizam” van svojih granica.

Svi se pitaju koja Srbija ima najviše šanse da pobedi na kraju?

Prva ili druga?

Samo naivni to pitaju, jer Srbija uvek gubi kada pobeđuje podmićena Srbija na čelu sa ”ajatolahom”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Plamenac
21.06.2024-07:57 07:57

SrBijanski ajatolah bi da pokrije bruku zastavom…