Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

SEP: Spajić iznosi neistine, kreditni rejting rastao i za vrijeme 41.Vlade

Stranka evropskog progresa pozdravila je rast kreditnog rejtinga Crne Gore po Standard and Poor’s, ističući da je to dobar signal za crnogorsku ekonomiju, ali su podsjetili premijera Spajića da je i ovog puta u javnosti izrekao neistine

Stranka evropskog progresa pozdravila je rast kreditnog rejtinga Crne Gore po Standard and Poor’s, ističući da je to dobar signal za crnogorsku ekonomiju, ali su podsjetili premijera Spajića da je i ovog puta u javnosti izrekao neistine.

„Neistina je da je ovo “poslije 17 godina, prvi put od 2007. godine” rast kreditnog rejtinga Crne Gore, kako tvrdite. Jer je rejting bio B+ i 2017. i narednih godina za vrijeme 41. Vlade premijera Duška Markovića i to po ocjenama dvije kredibilne svjetske agencije. Na osnovu tog rejtinga ste i zadužili državu 750 miliona 2020. godine!“, poručili su Spajiću iz SEP-a na mreži X.

Dodaju da Spajić previđa da postoje i institucionalna memorija i dokumenti što, kako kažu, nije mudro sa pozicija koju Spajić obnaša, a kao dokaz za svoje tvrdnje na mreži X su objavili linkove i fotografije dokumenata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve