Nedjelja, 7 Jula, 2024
Rubrika:

Šaranović: Kriminal nije i neće biti jači od države; Bivše samozvane “policajce” najbolje demantuju okolnosti

Kako navodi sve ovo najbolje potvrđuje danas jasno saopšteni stav policijskih funkcionera - kriminal nije i neće biti jači od države.

Pohvaljujem rezultate danonoćnog rada službenika Sektora za borbu protiv kriminala, Regionalnih centara “Centar” i “Jug”, koji su u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom, rasvijetlili teško krivično djelo počinjeno na Cetinju postavljanjem eksplozivne naprave, a kojom prilikom su smrtno stradala dva lica, a 3 teško povrijeđena, piše u saopštenju ministra Unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

“Bivše samozvane ‘policajce’ koji posljednjih dana pokušavaju baciti sjenku na rezultate rada policije najbolje demantuju sljedeće okolnosti. Od 2015. godine je počinjeno 10 ubistava posredstvom eksplozivnih naprava, a ovo je prvo koje je rasvijetljeno, i to u rekordnom roku. Za razliku od prošle godine, ove godine su rasvijetljena sva krivična djela protiv života i tijela nastala kao rezultat obračuna OKG iz prošle i ove godine”, piše Šaranović.

Kako navodi sve ovo najbolje potvrđuje danas jasno saopšteni stav policijskih funkcionera – kriminal nije i neće biti jači od države.

“U ime države Crne Gore, policijskim službenicima zahvaljujem na ovako hrabrom i profesionalnom obavljanju najdelikatnije dužnosti današnjice, a to je bez sumnje borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, u kojoj ću im pružiti punu afirmaciju i pomoć, poboljšanjem uslova u kojima rade i na koji god način bude neophodno”, zaključuje Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve