Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Šahmanović: Poraz politike aktuelnog rukovodstva BS-a na čelu sa Ibrahimovićem

To se, ističe funkcioner BDP-a, prvi put pokazalo kada su izašli samostalno na izbore i odmjerili snage, te da bilo kakvo pravljenje pakta sa četničkim vojvodom je pogubno za bošnjački narod i građansku Crnu Goru

Prvi test nakon ulaska u 44. rekonstruisanu Vladu Milojka Spajića i Andrije Mandića bila je Podgorica i ona je pokazala da partija sa pet ministarskih pozicija i mjestom potpredsjednika Vlade, šest poslaničkih mandata u Skupštini Crne Gore, resursima po dubini, parama i vojvodama, zapošljavanjima i ugovorima o djelu, zloupotrebljavajući funkcije i kupujući glasove nije prešla ni manjinski cenzus koji je zagarantovan po principu afirmativne akcije, ocijenio je funkcioner Bošnjačkog demokratskog pokreta (BDP), Bejto Šahmanović.

On je ocijenio kako to predstavlja poraz “ispravne” politike aktuelnog rukovodstva BS-a na čelu sa “magistrom” Ibrahimovićem.

“Politika za koju se zalaže trenutno rukovodstvo BS-a pokazuje da nema uporište među bošnjačko-muslimanskim narodom, naročito što će rezultati popisa stanovništva pokazati da je Podgorica grad u kome živi najviše naših sunarodnika u Crnoj Gori”, kazao je Šahmanović.

To se, ističe funkcioner BDP-a, prvi put pokazalo kada su izašli samostalno na izbore i odmjerili snage, te da bilo kakvo pravljenje pakta sa četničkim vojvodom je pogubno za bošnjački narod i građansku Crnu Goru.

“Pad od 1.000 glasova za samo godinu dana i nula mandata, uz sve ove resurse je fijasko Ervinove politike”, ocijenio je Šahmanović.

Takođe, dodaje, neutemeljena euforija nakon tročlanogo koalicionog nastupa u Gusinju je u Podgorici pokazala svoje pravo lice.

“Pozivamo ovim putem našeg prijatelja i brata, nosioca liste Edina Tuzovića, ali i sve njegove saradnike iz odbora da naprave otklon od ovakve politike Vojvodinog Ibrahimovića, ne dozvoljavajući mu da napravi alibi i optuži druge za svoj izborni poraz”, poručio je Šahmanović.

Na kraju dodaje, poruka gospodinu Ibrahimoviću od Linkolna iz Amerike: „Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve