Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Šahmanović: Draža je imao Mulalića, Milošević Abdića, a Mandić Ibrahimovića

''Pozivam sve časne, poštene i rodoljubive Bošnjake na pružanje otpora jednoj ovakvoj odluci čime ćemo poslati poruku da ovakva bruka i sramota nema podršku među bošnjačkim narodom u Crnoj Gori''

Na vrijeme sam govorio i upozoravao da će se ovo desiti. Pred cijelim Glavnim odborom BS -a, u februaru ove godine sam rekao u lice Ibrahimoviću da je došao po nalogu određenih službi da upropasti BS i da će je zbog sopstvene funkcije prodati-što se nažalost ispostavilo tačno. Ibrahimović je Bošnjačku stranku prodao zbog funkcije ministra vanjskih poslova, što je odavno ambicija šefice kadrovske i izvršne komisije BS-a supruge i „liderke“ Nisere Ibrahimović, ocijenio je Bejto Šahmanović, potpredsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori.

“Nekad je Draža Mihailović imao Mustafu Mulalića u svom štabu, Slobodan Milošević Fikreta Abdića, a sada četnički vojvoda Andrija Mandić ima Kilibardinog pulena Ervina-Dražu Ibrahimovića. Da je latinska izreka „Historia est magistra vitae“-Istorija je učiteljica života, istinita govori trenutna politička situacija u Crnoj Gori. „Pametnome je i išaret dovoljan“ rekli bi stari Plavljani i Gusinjani“, kazao je on.

Prema njegovim riječima na Glavnom odboru Bošnjačke stranke Ibrahimović je rekao da mu je Spajić obećao razne investicije, od Štedima, tunela do Peći, puta Plav-Bogićevica itd. i sjetih se mog dobrog prijatelja koji jednom reče-„Mogao je i Slobodan Milošević napraviti trg u Plavu i put prema Gusinju pa ga ne bismo glasali“.

„Pozivam sve časne, poštene i rodoljubive Bošnjake na pružanje otpora jednoj ovakvoj odluci čime ćemo poslati poruku da ovakva bruka i sramota nema podršku među bošnjačkim narodom u Crnoj Gori. Bošnjacima je više nego ikad neophodna politička alternativa koja će brinuti o interesima našeg naroda, a ne interesima Ibrahimovića i njegovih pulena“, zaključio je Šahmanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirso
23.07.2024-17:02 17:02

Rekao si sve kako je istina nemoze se istina zaobici niti zaboraviti !Kako rece Abazovic za Ibrahimovica zlo koje se nije radjalo Draza Ibrahimovic Ovo ce biti slom BS na sledecim izborima -akobogda pokazace vrijeme -A bitce uskoro i protesta -BOSNJAKA zbog ovih velikih neskolaraca !!