Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Registrovan Bošnjački demokratski pokret (BDP)

Od 17. septembra 2024. godine u Registar političkih partija upisan je Bošnjački demokratski pokret (BDP)

Rješenjem Ministarstva regionalno-investicionog razvoja i saradnje sa nevladinim organizacijama od 17. septembra 2024. godine u Registar političkih partija upisan je Bošnjački demokratski pokret (BDP), kazao je predsjednik pokreta, Sead Šahman.

“Podsjećam da smo 31. jula ove godine najavili da ćemo formirati BDP”, poručio je on na društvenoj mreži “X”.

”Za registraciju pokreta bilo je neophodno izvršiti određene organizacione pripreme i prikupiti predviđenu dokumentaciju shodno Zakonu o političkim partijama. Minimalno 2️00 potpisa, lično i personalno kod ovlaštenog državnog organa (notar, sud, opština).

Usljed rekonstrukcije Vlade u prilici smo bili da u posljednjoj trećini avgusta mjeseca predamo svu neophodnu dokumentaciju, da bi smo tek ove sedmice dobili Rješenje o registraciji čime su se stekli formalno-pravni uslovi za naše suštinsko političko djelovanje.”, dodao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miškov
24.09.2024-12:26 12:26

Poštovana gospodo,sa žaljenjem gledam na “cijepanje”,bošnjačkog glasačkog tijela,a uzrokovano nerazumnim potezima godina Ibrahimovića,ipak želim Vam puno uspjeha,uvjeren da će te pomoći u spašavanju, jedine, nam, Crne Gore.Da je vječna.