Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Rastoder Ljaić: Glasom za Evropski savez glasate za iskorak, za promjenu i odgovornost

Podgorica joj je, kako ističe, dala puno, pružila prijatelje za cijeli život, ali i mnoge vještine stekla je u Podgorici, od karatea, debate, biciklizma i mnogih drugih

Kandidatkinja na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“, Melita Rastored Lajić rođena je Zabjelčanka, koja je mir našla u centru Podgorice, odnosno, kako kaže, u samom srcu Podgorice u Draču.

Podgorica joj je, kako ističe, dala puno, pružila prijatelje za cijeli život, ali i mnoge vještine stekla je u Podgorici, od karatea, debate, biciklizma i mnogih drugih.

“Podgorica me naučila podgoričarenju, a to je da nađem smisao za lijepo, kada nije sve tako lijepo. Međutim, podgoričarenje više nije što je bilo. Ljudi su dosta razočarani, isfrustrirani, stoje po strani i čekaju da se nešto desi. Ja sam dio Evropskog saveza zato što mislim da smo svi odgovorni za ono što može da bude u Podgorici, ali i za ono što je trenutno u Podgorici.

Ona je istakla uvjerenje da u Podgorici, uz Evropski savez u vlasti, može doći do promjene.

„Zato, vjerujem da svi zajedno možemo nešto da promijenimo i da ne žalimo ako nešto nismo uradili. Zato izađite na izbore, glasajte, glasajte za iskorak, za promjenu, za odgovornost, glasajte za Evropski savez“, zaključila je Rastoder Ljaić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve