Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Rastoder: Ibrahimović da kaže gdje je novac koji je skupljen za kampanju BS-a

On dodaje da ako Ibrahimović to ne uradi pozvaće Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kako je i gdje taj taj novac završio, i da li je uopšte dospio u kasu BS-a

Predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Sjedinjenim Američkim Državama Esad Rastoder kritikovao je ulazak Bošnjačke stranke u rekonstruisanu Vladu i pozvalo lidera BS-a Ervina Ibrahimovića da javno saopšti gdje je novac koji je skupljen za prošlogodišnje izbore za kampanju BS-a.

“Kad su bili izbori prije godinu dana, neka Ibrahimovič kaže narodu i lanstvu koliko se skupilo para u Njujorku u Bošnjačkom centru, a te su pare koje su se skupile za finansiranje kampanje BS-a. Koliko para je odnio u Crnu Goru i kako ih je prenio”, rekao je Rastoder.

On dodaje da ako Ibrahimović to ne uradi pozvaće Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kako je i gdje taj taj novac završio, i da li je uopšte dospio u kasu BS-a.

“Pozivam Ibrahimovića da to javno saopšti ili ćemo mi javno saopštiti. Dosta je više laži Ervina Ibrahimovića”, rekao je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Semsudin
24.07.2024-22:55 22:55

Svaka cast RASTODER-veliki je Lopov Lazov i Nacionalista oce zlikovac da zavadi dva bratska naroda ! Ispitati sve lopova za pronevjeru i kradju ! Prdara dje mu je mjesto da ne slusamo njegovo mucanje koji ne zna dvije recenice sastavit -BRUKA KOGA ON PRESTAVLJA -Hvala za ovo sto ste izjavili i nedajte mu u Njujork da vas obilazi to je Ervin Kusturica ili kako ga nazva Abazovic -Draza Ibrahimovic !

Ermedin
24.07.2024-23:59 23:59

Rastoder-Dje su pare Ibrahimovicu ? To ti je od Boga kazna da znnas da ima boga i da jedini on ce ti suditi a nikad vise u Dijasporu na vrata uc ti dozvolit nece Lopovima koji su samo za svoj dzep !

Tara
25.07.2024-11:12 11:12

Veliko Bravo..izdajica..Ervin..koji je usao u vladu crkve srbije..sa teroristom Mandic-Knezevic-i Spajicem..je najveca podva..mizerija nista covjek..

Tara
25.07.2024-11:14 11:14

ako novac dolazi iz Inostranstva-mora se prijaviti..sluzbi za korupciju..ako ih je Ervin stavio u dzep..sta onda??t