Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Rakčević: Spajiću ”gori” u Podgorici pa projekat izgradnje bulevara Vojislavljevića na kojem smo radili predstavlja kao svoj

Za projekat mosta, koji je pozitivno revidovan i usklađen sa eurokodovima, Rakčević se zahvaljuje profesorima Lučiću i Tadiću, sa kojima su, kako ističe, održali mnogo sastanaka i zajedničkim naporom došli do konačnog rješenja

Razumijem da premijeru „gori“ u Podgorici, ali da će predstaviti projekat na kome mi radimo posljednje dvije godine kao – svoj, to nisam očekivao – kazao je Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika liste “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu!”

Kako navodi, projekat bulevara Vojislavljevića sastoji se iz dvije faze: mosta i bulevara. Svu projektnu dokumentaciju radile su naše vrijedne kolege i kleginice iz Agencije, kao i sjajni projektanti angažovani putem tendera.

Za projekat mosta, koji je pozitivno revidovan i usklađen sa eurokodovima, Rakčević se zahvaljuje profesorima Lučiću i Tadiću, sa kojima su, kako ističe, održali mnogo sastanaka i zajedničkim naporom došli do konačnog rješenja.

Mislim da će most sa fontanom, osim rješavanja saobraćajnih gužvi, biti novi ukras Zabjela i Podgorice. dodao je Rakčević.

Za projekat bulevara, zahvalio se ovom prilikom profesorici Ivanović i njenom timu, što su u najkraćem roku završili zahtjevne zadatke i priveli projekat kraju. On je takođe pozitivno revidovan, usklađen sa eurokodovima, a čekamo još samo saglasnost CEDIS-a (očekujemo je danas) – ističe Rakčević.

Sve u svemu, važno je, kaže on, da bulevar Vojislavljevića krene sa gradnjom i daćemo sve od sebe da u što kraćem roku riješimo imovinsko-pravne odnose.

”A premijeru Spajiću – ako već ima želju da predstavlja tuđe projekte kao svoje, možemo ustupiti još mnogo njih koje smo vrijednim radom pripremali u prethodnom periodu: Istočnu tribinu, park kod Bazara, Jusovaču, uskoro i Podgoričanku, trg Božane Vučinić, trg Golootočkih žrtava, šetalište uz Moraču i Ribnicu. Samo neka javi šta mu treba”, zaključio je Rakčević i naglasio da će poslati i rendere, da konferencije budu zanimljivije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve