Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

PROSRPSKE PARTIJE GLUME ZADOVOLJSTVO Knežević: Veoma dobar rezultat koalicije ZBCG

Opšti utisak je da su u ZBCG javnosti htjeli da predstave ostvareni rezultat kao uspješan, ali je jasno da kada se zbroji podrška partnera iz vlasti na državnom nivou, daleko su ispod 50 odsto.

U fokusu su građani i stabilna Podgorica za dalji preduslov našeg grada, saopštila je kandidatkinja za gradonačelnicu liste Za budućnost Podgorice Jelena Borovinić Bojović nakon današnjih izbora u glavnom gradu.

“Građani su odbranili slobodu od 30. avgusta 2020. godine”, poručila je Borovonić-Bojović.

Borovinić Bojović, kandidatkinja za gradonačelnicu liste Za budućnost Podgorice rekla je da je “ovo velika pobjeda, važan dan za Podgoricu”.

Poslanik ZBCG Milan Knežević se, takođe, obratio nakon objave preliminarnih rezultata.

„Veoma dobar rezultat koalicije ZBCG, da sam kao drugi, računao bih da smo porasli 200 posto, ali nemam namjeru to da činim. Hvala građanima na podršci i da primjetim da je DPS ostvarila rezultat koja je direktna posljedica svađa pojedinih političkih subjekata koji su nastali iz 30-avgustovske većine. Neka to bude upozorenje za sve one koji se kunu u 30. avgust, da se trasira put koji neće značiti povratak DPS na vlast. I ovu kampanju obilježila je ksenofobna politika DPS čiji su funkcioneri lovili Srbe po Podgorici. Skidali su tablice srpskih automobila u paranoji, priviđali su im se građani srbije i RS…“, rekao je poslanik ZBCG Milan Knežević.

Opšti utisak je da su u ZBCG javnosti htjeli da predstave ostvareni rezultat kao uspješan, ali je jasno da kada se zbroji podrška partnera iz vlasti na državnom nivou, daleko su ispod 50 odsto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
zoran
29.09.2024-22:40 22:40

Koliko je rezultat uticao na duhovitost Knezevica i Dajkovica?
Knežević je malo vispreniji i sa godinama će shvatiti koliko je bio na pogrešnom putu…za Dajkovića sam siguran da nije u stanju shvatiti koliko je retrogradan, mentalno kokošar.