Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Damjanović: Predśedniče Vučiću, molim Vas ne ponižavajte nam Jakova

Svaki Vaš susret sa njim je za crnogorsku javnost mnogo mučan i težak za posmatranje. Jakovova opśednutost Vama je mnogo jača od njegove želje da se odbrani od Vašeg omalovažavanja.

Piše: Aleksandar Damjanović

Nakon jučerašnjeg ponoženja predśednika Jakova Milatovića uzeh pero u ruke da se kratko obratim Aleksandru Vučiću predśedniku Republike Srbije.

Gospodine Vučiću u ime svih nas koji volimo Crnu Goru obraćam Vam se sa zamolnicom da prestanete sa javnim omalovažavanjem predśednika Jakova Milatovića.

Svaki Vaš susret sa njim je za crnogorsku javnost mnogo mučan i težak za posmatranje. Jakovova opśednutost Vama je mnogo jača od njegove želje da se odbrani od Vašeg omalovažavanja.

Taman smo bili zaboravila na traume koje je od Vas predśednik Milatović doživio na sajmu vina u Beogradu, kad ono ponovo još gore poniženje na forumu u Pragu.

Kada je trebalo da pokaže dostojanstvo i odbrani identitet svijih predska Jakov Milatović je ponovo pokazao slabost i poniznost koju ośeća svaki put kada je u Vašem društvu.

Diplomatija novog doba nije zabilježila da je neko nekog omalovažavao prilikom svakog susreta kao što to vi radite permanentno Milatoviću.

Vi iskusno ono što nijeste ni mogli pomisliti da pokušate kada je Milo Đukanović predstavljao Crnu Gori danas dominantno primjenjujete nad Jakovom Milatovićem.

Moj lični ośećaj je da Jakov kada je u Vašem društvu često zaboravi koju državu predstavlja i čije interese zastupa.

Predśedniče Vučiću ostavite Jakova Milatovića na miru, ovakav kakav je nikom neće valjati, nike on kriv što je tu danas đe jeste.

Na kraju, uz zahvalnost što ste organizovali otkup lubenice iz Mojanovića, srdačno Vas pozdravljam.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
01.09.2024-14:04 14:04

G-din Milatovic nije dorastao da vodi drzavu CG..ne samo to..no je pogazio Ustav drzave CG.