Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

POSLIJE JE*ANJA NEMA KAJANJA: Vlada dala saglasnost da se podigne spomenik Amfilohiju, ministri iz manjinskih partija napustili sjednicu

Vlada je dala saglasnost da se podigne spomenik osvjedočenom mrzitelju Crne Gore i Crnogoraca koji je muslimane nazivao – ''lažnim ljudima sa lažnom vjerom''.

Ministri iz manjinskih partija Albanaca i Bošnjaka napustili su današnju sjednicu Vlade zbog toga što je dala saglasnost za podizanje spomenika pokojnom lideru crnogorske filijale takozvane SPC Amfilohiju Radoviću u Beranama.

Vlada je inače dala saglasnost da se podigne spomenik osvjedočenom mrzitelju Crne Gore i Crnogoraca koji je muslimane nazivao – “lažnim ljudima sa lažnom vjerom“.

To je potvrdio potpredsjednik vlade iz Demokrata Aleksa Bečić, salonski četničić ucijenjen od strane Beograda koji se krajnje licemjerno godinama predstavlja kao evropejac i to mu prolazi.

Aleksa Ljaljo Bečić – sinonim za ljigu

Sjednicom Vlade danas nije predsjedavao premijer Milojko Spajić koji je u Briselu na radnom ručku kod predsjednice Evrospke komisije Ursule fon der Lajen, već ga je mijenjao Bečić.

Ranije danas ministarka kulture i medija Tamara Vujović, kojoj je Bečić partijski šef, uputila je Vladi Predlog za davanje prethodne saglasnosti za podizanje spomen-obilježja mitropolitu crnogorsko primorskom Amfilohiju, prije isteka roka.

Potrtal Aktuelno već je objasnio o kakvom se političkom prosituisanju i licemjerju radi o čemu možete čitati na OVOM LINKU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
19.09.2024-13:59 13:59

PI po 1000 puta! Ko nam vodi drzavu, prevaranti, primitdivci,klrim inalci,…..! FUJ!

Etnolog
19.09.2024-15:13 15:13

Diviji narod .? Ne . Gradjani ? Ne . Pa šta onda . ? Surprise ! Seljačići . A ja sam cijeli zivot bio uvjeren u Crnogorsko gospodstvo . Jes . Al ovo su posrbice.
Najljepse u svemu je da svak sebi spomenik podiže , svjedocanstvo o sebe.