Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Popović: Uspjeli smo da prevaziđemo razlike i fokusiramo se na ono što je najvažnije – dobrobit zemlje

Kao potpredsjednica Skupštine Crne Gore, kazala je da ponosna je na ''visok nivo odgovornosti i saradnje koji su pokazali svi učesnici u ovom procesu''

Zahvaljujući konstruktivnom dijalogu i zajedničkom radu svih političkih aktera, uspjeli smo da prevaziđemo razlike i fokusiramo se na ono što je najvažnije – dobrobit naše zemlje i naših građana, poručila je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Ona je navela da danas su usvojeni svi zakone potrebni za dobijanje IBAR-a.

“Ovo je značajan trenutak za našu državu, jer smo zajedničkim trudom ispunili sve neophodne uslove i postavili temelje za dalji napredak na evropskom putu. Ova postignuća predstavljaju korak bliže ka ostvarenju naših strateških ciljeva integracije u Evropsku uniju, što će donijeti brojne benefite za naše građane, uključujući ekonomski rast, bolju infrastrukturu i jačanje vladavine prava”, navela je Popović u saopštenju za medije.

Kao potpredsjednica Skupštine Crne Gore, kazala je da ponosna je na “visok nivo odgovornosti i saradnje koji su pokazali svi učesnici u ovom procesu”.

“Dokazali smo da nam je interes građana Crne Gore na prvom mjestu. Zahvaljujući konstruktivnom dijalogu i zajedničkom radu svih političkih aktera, uspjeli smo da prevaziđemo razlike i fokusiramo se na ono što je najvažnije – dobrobit naše zemlje i naših građana”, dodala je Popović.

Očekuje dobijanje pozitivnog Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila.

“Ovo će biti potvrda da smo na pravom putu i dodatni podstrek za nastavak reformi koje će osigurati bolju budućnost za sve nas. Nastavljamo raditi posvećeno i predano, kako bismo ostvarili sve postavljene ciljeve i omogućili Crnoj Gori da zauzme svoje zasluženo mjesto među evropskim državama”, zaključila je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Beti
20.06.2024-00:14 00:14

Ti si uspjela?
I tvoji nekarakteri i ćutači na sve kad je gusto.
Bez stava i kičme.
Fuj.