Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Pokret za Podgoricu poručio Dragašu: Izgleda je malo što igrate fudbal, letite i popisujete

Dodaju da nakon što je Dragaš sebe preporučio kao eksperta za fudbal (u nadzornom je odboru FK Budućnost gdje je instalirao prijatelja za predsjednika tog kluba), ujedno ekspert je i za vazduhoplovstvo, (predsjednik borda dir.Air Montenegra)

Meritokratija po mjeri PES-a i Tihomira Dragaša. Igra fudbal, leti, popisuje. Zahvaljujući reakciji gospodina Dragaša, saznali smo da je bio član komisije koja je definisala specifikaciju softvera, neophodnog da bi građani imali uvid u popisne liste, saopšteno je iz Pokreta za Podgoricu.

Dodaju da nakon što je Dragaš sebe preporučio kao eksperta za fudbal (u nadzornom je odboru FK Budućnost gdje je instalirao prijatelja za predsjednika tog kluba), ujedno ekspert je i za vazduhoplovstvo, (predsjednik borda dir.Air Montenegra).

“Rezultati u fudbalu katastrofalni, u Air Montenegru upitni, tako da ne čudi kada se multipraktik PES-a uključio u rad MONSTAT-a što se na rezultate popisa i instaliranje softvera, čeka ovoliko dugo. Gospodine Dragaš,često čitamo kako ćete napustiti PES, jer nije prošao Vaš prijedlog o doslovnoj primjeni “principa meritokratije”(iz navedenog vidimo kako Vi to doživljavate)”, navode iz Pokreta za Podgoricu.

Ističu da Dragaš ne bi “iz principijelnih razloga” napustio PES.

“Izgleda je malo što igrate fudbal, letite i popisujete, najbolje da Vas partijski drugovi instaliraju u još neki odbor kulturne, naučne ili obrazovne ustanove. Tako bi se ispunio Vaš zahtjev da stručni, a ne stranački kadar vodi ovo društvo naprijed”, poručuju iz Pokreta za Podgoricu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve