Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Podgorička lista: Produžićemo vrijeme rada ugostiteljskih objekata i smanjiti probleme sa bukom

Kako su naveli, jedan od ključnih problema Glavnog grada, u odnosu na koji su sve prethodne gradske uprave ostale nijeme, je problem sa bukom i neadekvatnom ponudom noćnog života u Podgorici

Produžićemo vrijeme rada ugostiteljskih objekata i smanjiti probleme sa bukom, saopšteno je iz Podgoričke liste.

Kako su naveli, jedan od ključnih problema Glavnog grada, u odnosu na koji su sve prethodne gradske uprave ostale nijeme, je problem sa bukom i neadekvatnom ponudom noćnog života u Podgorici.

“Naime, Podgorica je vjerovatno jedini Glavni grad u Evropi – a i jedan od rijetkih u Crnoj Gori, u kojem je rad ugostiteljskih objekata dozvoljen samo do tri sata ujutro, dok sa druge strane brojni stanari zgrada imaju problem sa bukom koja dolazi iz ugostiteljskih objekata koji nemaju adekvatne uslove za organizaciju noćnog života”, dodaju u saopštenju.

Zbog toga će, kažu, regulisanje ovog pitanja biti jedan od prioriteta njihovog rada nakon formiranja nove vlasti u Glavnom gradu.

“Sa jedne strane, omogućićemo stanarima zgrada miran san i adekvatne uslove za miran porodičan život, dok sa druge, građani će moći da se provode do ranih jutarnjih časova u objektima sa posebno propisanim uslovima za takvu vrstu događaja”, zaključuju iz Podgoričke liste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve