Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Podgorica za primjer – slogan Evropskog saveza za podgoričke izbore

Ovi izbori su, prema njihovim riječima, od izuzetnog značaja za dalji razvoj glavnog grada, zato su kroz vizuelni identitet i slogan predstavili njihovu viziju Podgorice

Evropski savez (ES) na lokalnim izborima u Podgorici nastupiće pod sloganom – Podgorica za primjer.

Ovi izbori su, prema njihovim riječima, od izuzetnog značaja za dalji razvoj glavnog grada, zato su kroz vizuelni identitet i slogan predstavili njihovu viziju Podgorice.

“Podgorica mora biti grad za primjer. Želimo bolju, ekonomski stabilniju, čistiju, ljepšu i dostojanstveniju Podgoricu. Želimo Podgoricu koja podržava perspktivne sportiste, mlade preduzetnike, umjetnike i kreativne stvaraoce. Podgoricu koja je otvorena za progresivne ideje. Želimo Podgoricu koja se ravnomjerno razvija u svakom dijelu grada”, naveli su iz ES u saopštenju.

Podgorica, zaslužuje da je vode ljudi koji su za primjer kakvi su, smatraju oni, “svih 59 kandidatkinja i kandidata na čelu sa našim nosiocem Borisom Mugošom“.

“Podgorica treba na mjestima odlučivanja da ima ljude koji razumiju grad, koji slušaju njegove građane i koji su spremni na promjene. Zajedno, možemo vratiti naš grad na pravi put. Grad na koji ćemo biti ponosni”, poručuju iz ES.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
30.08.2024-17:14 17:14

Ajde jadni ne bili. Baš nas briga za vaš identitet i razno-razne slogane. A to što volite Podgoricu, ne znači da je možete uspješno voditi! Dajte nešto konkretno. Magluštine od obećanja i slatkorječivosti više je svakome preko glave! I ne napravite grešku vaših prijethodnika. Ne gušite i neka vam ne smetaju Crnogogorke i Crnogorci, najugroženija nacija u vašem naglašenom konceptu građanske Crne Gore!