Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

PES: Zabrinjavajuće da je Abdić kao doktor kršio mjere Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem

''Jasno je da takvim primjerima doktor Abdić i njegova partija, koja je u skaj prepiskama direktno povezana sa vođama kriminalnih klanova, nemaju više nikakvog kredibiliteta da upravljaju sa bilo koje odgovorne pozicije od koje zavisi boljitak građana''

Od učesnika porodičnog slavlja i prijatelja Nermina Abdića juče smo dobili potvrdu da se nosilac liste DPS-a na podgoričkim izborima nalazi na fotografiji sa Drešajem, ali ne sa Viktorom, već sa njegovim bratom Leonom, koji je u bjekstvu i koji se takođe tereti za šverc 2,47 tone kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju, poručuju iz Pokreta Evropa sad (PES) u reagovanju na navode Demokratske partije socijalista (DPS).

“Funkcioneru DPS-a nije smetalo da se druži sa licem koje je saslušavano povodom ubistva Duška Jovanovića, pošto je u noći izvršenja ubistva bio u prisustvu kasnije pravosnažno osuđenog Damira Mandića“, naveli su iz Pokreta u reagovanju.

Dodatno je, prema njihovim riječima, zabrinjavajuće da Abdić kao doktor “krši tadašnje mjere” Ministarstva zdravlja na proslavi sa Drešajem.

“Jasno je da takvim primjerima doktor Abdić i njegova partija, koja je u skaj prepiskama direktno povezana sa vođama kriminalnih klanova, nemaju više nikakvog kredibiliteta da upravljaju sa bilo koje odgovorne pozicije od koje zavisi boljitak građana. Kolika je sprega bila tadašnje vladajuće partije i kriminala, najbolje govori i današnje priznanje nekadašnjeg direktora policije Slavka Stojanović⁩a, koji je naredio policiji da propusti kamion njegovog prijatelja, u kojem je bilo 125 paketa cigareta bez neophodne dokumentacije, a koje su trebalo da budu oduzete”, dodaju iz PES.

Zbog toga je, smatraju u pokretu, sve veća erozija u biračkom tijelu DPS-a.

“Pa se partijskim aktivistima cijela kampanja zasniva na analizi ko ih je sve napustio i zbog čega su postali politička partija sa kojom niko ne želi da koalira, osim onih sa kojima su zajedno srušili vlast u Podgorici i koji misle da su se u međuvremenu reformisali”, zaključuju iz Pokreta Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve